Vali Yardımcısı Mesut Eser’e Emekli Olması Sebebiyle Veda Yemeği Düzenlendi

1983 yılında Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığında göreve başlayan 2009 yılından itibaren Manisa Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Vali Yardımcısı Mesut Eser’in emekliye ayrılması sebebiyle Vali Yaşar Karadeniz’in ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Vali Yardımcısı Mesut Eser onuruna Polis Evinde düzenlenen yemek programına; 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Büyükşehir Belediye Başkan V. Mehmet Güzgülü, Manisa Barosu Başkan Vekili Ayşe Hasar, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum amirleri katıldı.

Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Mesut Eser’in 13 yılı aşkın süredir Manisa’da görev yaptığını dile getirerek; “3 yıldır kendisiyle beraber çalışıyoruz. Nezaketini ve iş yaparken ayrıntılara dikkat etmesini birlikte çalıştığı herkes bilir. En ince detayı dahi gözden kaçırmadan sonuca gitmek ister. Bu anlayışla sürdürdüğü görevini arkasında güzel bir intiba uyandırarak burada tamamlıyor. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlıklar, mutluluklar diliyorum.” Dedi.

Vali Yardımcısı Mesut Eser de çalışma hayatına başladığı ilk günden itibaren işle ilgili uyguladığı prensiplere değinerek 13 yıldır Manisa’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti, Vali Yaşar Karadeniz ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Program Vali Yaşar Karadeniz tarafından Vali Yardımcısı Mesut Eser’e İçişleri Bakanlığı ve Manisa Valiliği adına düzenlenen Başarı Belgelerinin takdim edilmesi ve çalışma arkadaşlarının kendisiyle ilgili temennilerini iletmesi sonrasında sona erdi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.05.2023 12:12:00 0
Tarih: 27.05.2023 12:12 Güncelleme: 27.05.2023 12:12
Haberi Sesli Oku