Vali Ünlü, Manisa'nın İncileri Türkiye'nin Birincileri Ödül Törenine Katıldı

Vali Enver Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olan öğrencilerin ödüllendirildiği Manisa'nın İncileri Türkiye’nin Birincileri Ödül Törenine katılarak öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Vali Ünlü programda yaptığı konuşmada “Gençlik, bütün toplumlar için eski dönemlerden beri hep umut kaynağı olmuştur. Bizim milletimiz açısından da durum böyledir. Türk Milleti için gençlik özel bir değer taşır. Çünkü sizler, tarihi bir tecrübenin yılmaz bekçilerisiniz. İlkokul çağlarından itibaren öğrendiğimiz ‘Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.’ hakikati, hepimize çok çalışmayı, Cumhuriyetimize sahip çıkmayı, onu yüceltmeyi ve bunun için gereken tüm gücün içimizde olduğunu öğütlemektedir. Ve bu öğüdün sahibi Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençliğe; bilim, kültür, sanat, spor, edebiyat gibi alanlarda kendilerini göstermelerini vasiyet etmiştir. Bugün bu salonda bulunan tüm gençlerimizin bu öğüdü dinlediğini ve Atatürk’ün vasiyetini yerine getirdiğini görmekteyiz.” Dedi.

Gençlere hitap eden Vali Ünlü, “Türkiye Yüzyılında, çağdaş medeniyetler seviyesi hedeflerine koşar adım ilerlediğimiz bu günlerde ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli başarılara imza atarak Manisa’mızın göğsünü kabartan sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlerle gurur duyuyorum! İçinizdeki bu aşkla ve geçmişinizden aldığınız güçle her zaman çok çalışacağınıza, başarılarınızla her alanda bizi gururlandırmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Gözlerinizde, Türkiye Cumhuriyeti’nin emin ellerde olduğunu, milletimizin geleceğinin ne kadar parlak olduğunu görüyorum. Sizler bu yolda ilerlerken bizlere düşen en önemli görev, sizlere her türlü imkânı sağlamak, her daim yanınızda olmaktır. Bizlerde bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ‘Manisa’nın İncisi Türkiye’nin Birincisi’ olan pırlanta evlatlarımızı, onları bu yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve onları yetiştiren velilerimizi tebrik ediyor, yaklaşan Kurban Bayramının sizlere, ailelerinize ve tüm İslam Alemine mübarek olmasını temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 12.06.2024 16:48:00 1682 0
Tarih: 12.06.2024 16:48 Güncelleme: 12.06.2024 16:48
Haberi Sesli Oku