MANİSA - Vali Yaşar Karadeniz, Yunusemre Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve emniyet personeli tarafından karşılandı. Ziyarette Müdür Uslusoy, Vali Karadeniz’e İl Emniyet Müdürlüğü mevcut personel durumu ve emniyet birimlerince gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Manisa halkının huzur ve güvenliği için Emniyet Müdürlüğü’nün suç ve suçlularla mücadelesini aralıksız olarak devam ettirdiğini söyleyen Vali Karadeniz, Manisa Emniyet Müdürlüğü personelinin başarılı çalışmalar gerçekleştirildiğini söyleyerek, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve personeline teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Karadeniz, İl Emniyet Müdürlüğü ziyareti sonrasında Yunusemre Kaymakamlığını ziyaret etti. Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay tarafından karşılanan Vali Karadeniz, Kaymakamlık ve ilçe genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve personeli tarafından karşılanan Vali Karadeniz, ziyaretinde ilk olarak Şeref Defterini imzaladı.

Kamu’nun huzur ve güvenliğinin güvenlik güçlerimize emanet olduğunu belirten Vali Karadeniz, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın güvenine mazhar olmuş köklü ve önemli kuruluşlarımızın başında gelmektedir. İlimiz genelinde görev yapan Jandarma personelimiz de özverili çalışmalarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında yer almaktadır.” dedi.

Ziyarette, Tuğgeneral Tombul tarafından İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarına ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verildi. Vali Karadeniz, Tuğgeneral Zafer Tombul ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 30.11.2022 15:26:00 951 0

Tarih: 30.11.2022 15:26
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00