Vali Karadeniz’den Alaşehir İlçesine Ziyaret

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ilimizden deprem bölgesine gönderilen yardım ve destekler ile ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın barınma, gıda, hijyen gibi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yapılan tüm çalışmalarda tüm Manisa tek yürek oldu.

Vali Yaşar Karadeniz de depremin ilk gününden beri depremin yaralarını sarmak üzere iş birliği ve dayanışma ruhuyla hareket eden kurum ve kuruluşlar ile iş insanlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Vali Karadeniz, bu kapsamda Alaşehir İlçesini ziyaret ederek, deprem bölgesine gönderilen yardımların gerek toplanması gerekse lojistik organizasyonunda etkin çalışmalar gerçekleştiren Alaşehir Kaymakamlığı, Alaşehir Belediye Başkanlığı, S.S. Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkalığını, Uçak Kardeşler Firması ve MASPO Enerji A.Ş’ye ziyarette bulundu.

Vali Yaşar Karadeniz, Alaşehir İlçesi ziyaretinde ilk olarak Alaşehir Kaymakamlığı ve Alaşehir Belediyesini ziyaret ederek, ilçeden deprem bölgesine yapılan yardımlara ilişkin Kaymakam Alper Faruk Güngör ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’ndan bilgi aldı.

Vali Karadeniz daha sonra S.S. Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Başkan Fatih Çataldere ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Karadeniz, ilimizde toplanan yardımlara ve lojistik çalışmalarına yönelik katkı sağlayan S.S. Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz, Başkan Mustafa Seyhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası yapılan çalışmalar ve sağlanan desteklerle ilgili bilgi aldı.

Vali Karadeniz Alaşehir ziyaretinde son olarak Uçak Kardeşler Firması ile MASPO Enerji A.Ş’yi ziyaret etti. Deprem bölgesi için yapılan yardımlara sağladığı katkı dolayısıyla firma yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür eden Vali Karadeniz, geçtiğimiz günlerde rahatsızlık geçiren Ali Uçak’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Ziyaretler sonrası bir değerlendirmede bulunan Vali Yaşar Karadeniz, Manisa’da depremin ilk gününden itibaren çocuk, genç ve yaşlı herkesin kendi imkanları ölçüsünde hem deprem bölgesine hem de ilimize gelen depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak için büyük bir emek sarf ettiğini belirterek millet olarak hep birlikte bu zorlu günlerin aşılması için gayret gösteren, emek sarf eden ve yardım gönderen bu milletin en büyük teşekkürü hak ettiğini söyledi.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.04.2023 11:31:00 917 0

Tarih: 01.04.2023 11:31
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00