Anahtar Kelimeler: Karadeniz Ziyaretlerine Devam Ediyor

SARUHANLI - Kurum, oda ve dernek ziyaretlerine devam eden Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Lokantacılar Odası, Manisa Kahveciler Odası, İl Müftülüğü ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

İlk olarak  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ile birlikte Manisa Lokantacılar Odası’nı ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz, Başkan Mehmet Akgül’den pandemi döneminde lokantacı esnafı tarafından yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler hakkında bilgi alarak lokantacı esnafının istek ve taleplerini dinledi.

Vali Karadeniz’den Kahveciler Odasına Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz, kurum, oda ve dernek ziyaretleri kapsamında Manisa Kahveciler Odasına da ziyarette bulundu. Vali Karadeniz’i Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Çetin, pandemi döneminde kahvehane işletmecilerinin yaşadığı sıkıntılar ile normalleşme süreci ile birlikte yeniden faaliyetlerine başlayan kahvehanelerde alınan tedbirler ve Kahveciler Odasının diğer çalışmaları hakkında Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

“Kısıtlama günlerine geri dönmek diye bir şey gündemimizde yok”

Pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalarda en büyük fedakârlığı gösteren meslek gruplarından birinin de kahvehanecilerin olduğunu belirten Vali Yaşar Karadeniz, “Bütün çabamız ve gayretimiz kısıtlama günlerine geri dönmemek. Bu konuda vatandaşlarımıza, idarecilerimize, hepimize büyük görev düşüyor. Şunu da belirteyim ki o kısıtlamaların yaşandığı günlere geri dönmek diye bir şey gündemimizde yok. Ancak bu her şeyi boş bırakmak demek de değil. Öyle bir anlamda çıkarılmamalı” dedi.

Aşı olmanın önemine de dikkat çeken Vali Karadeniz, “Rakamlar aşı olan kişilerin olmayan kişilere oranla koronavirüsten daha fazla korunduklarını gösteriyor. Aşı olan grupla olmayan grubun sayıları hemen hemen birbirine eşit durumda. Bu sayıları yorumladığımızda aşı olmayan kişilerin koronavirüsten dolayı hastaneye yatma oranı 8-9 kat daha yüksek. Ama aşı olan vatandaşlarımızın da ben aşı oldum bana bir şey olmaz mantığıyla hareket etmemesi lazım. Onların da herkes gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyuması gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın gerekli gayreti göstereceğine inanıyorum diyen Vali Karadeniz konuşmasına şöyle devam etti: “Sizler de kendi odanıza bağlı esnafımıza bu konuda gerekli bilgilendirmeyi, denetimleri ve yönlendirmeyi yapıyorsunuzdur.  Esnafımızın hem kendi meslek grubuyla ilgili sundukları hizmette uymaları gereken kuralların hem de kendilerinin ve müşterilerinin aşılarını olmaları konusunda yönlendirmeleri çok önemli. Bundan sonraki süreçte kısıtlama günlerine inşallah geri dönmeyiz. Bu da gündemimizde yok. Bundan sonraki süreçte tedbirler daha çok aşı olanlarla olmayanlar arasında farklı uygulamalar şeklinde gelişecek gibi görünüyor. Ben bu süreçte inşallah eski günlerdeki gibi bol kazançlı günler görmenizi temenni ediyorum”

Vali Karadeniz’den İl Müftülüğü’ ne Ziyaret

Manisa Lokantacılar Odasını ve Kahveciler Odasını ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz daha sonra İl Müftüsü Mustafa Soykök’e ziyarette bulundu. Ziyarette İl Müftüsü Soykök, kurumun faaliyetleri, personel durumu, gerçekleştirilen eğitim ve projeleri hakkında Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Vali Karadeniz, MÜSİAD Manisa Şube Başkanlığını Ziyaret Etti

Vali Yaşar Karadeniz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette MÜSİAD Manisa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Rüzgar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ok, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Çalışkan, Hatice İçöz, Mustafa Durmaz ve Genç MÜSİAD Başkanı Burak Tekbaş tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz, derneğin yürüttüğü çalışmalar, faaliyetler ve projelere ilişkin Başkan Rüzgar’dan bilgi aldı.



Saruhanlı’nın Kitabı Yazılıyor...

Saruhanlı’ya Eğitim Yatırımı İçin Çalışmalar Devam Ediyor...

Bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Bir şahıs tarlada ölü bulundu

Saruhanlı’da Sultani çekirdeksiz üzümde hasat sezonu buruk başladı

Manisa'da siyaset dünyası bu düğünde buluştu

Haklarında arama bulunan şahıslara operasyon: 5 tutuklama

İncir cipsi sofraların yeni gözdesi oldu

MİCHAELA ASTRO ÖZCAN VE SAMAR BANA GELMELİLER

TARİŞ’in açıkladığı üzüm fiyatına tepki

MASKİ'den Alaşehir’e 232 milyon TL’lik dev yatırım

SOLOTÜRK Demirci’de Kurtuluş Festivali öncesi prova uçuşu yaptı

Köprübaşı'nda orman yangını

Saruhanlı'da Vefat... Ayşe Gökkaya Vefat Etti

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Kayıp olarak aranan yaşlı kadından acı haber

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.09.2021 09:41:00 630 0

Tarih: 02.09.2021 09:41 Güncelleme: 02.09.2021 09:41
Haberi Sesli Oku
25.08.2025 09:26:00