SARUHANLI - Vali Yaşar Karadeniz, Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM)’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Yaşar Karadeniz, Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, okula ait kapalı spor salonu, pansiyon, yemekhane ve atölyelerde incelemelerde bulundu. Derslikleri de gezen Vali Yaşar Karadeniz, öğrencilerle sohbet ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı ve öğretmenler tarafından okulun durumu, eğitimleri ve projeleri hakkında sunum eşliğinde Vali Karadeniz’e bilgi verildi.

Ülkemizin kalkınması için ihtiyaç duyulan yetişmiş insan gücünün eğitimini sağlayan Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ilimizin de gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade eden Vali Karadeniz, “Öğrencilerin okulda teorik ve mesleki eğitimleri almasının yanı sıra okul sonrası takiplerinin yapılması ve eğitim modeli ile okulumuz, ülkemize kalifiye eleman yetiştirilmesi açısından örnek model alınabilecek niteliktedir. Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin de bu okulda görev yaptıkları için çok şanslı olduklarını söyleyen Vali Karadeniz, “Ama bu da öğretmenlerimize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Okulumuzda ciddi bir maddi yatırım ve insana yatırım var. Dolayısıyla bu imkânları en iyi şekilde kullanmak için çok iyi organize olunduğunu görüyorum. İnanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Manisa’nın göz bebeği olarak bu okulu daha ileriye taşıyacaksınız” şeklinde konuştu.

Vali Karadeniz, Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde okulun Anı Defterini de imzaladı.

Ziyarette Vali Yaşar Karadeniz’e Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Nihat Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş da eşlik etti.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 24.09.2021 14:47:00 836 0

Tarih: 24.09.2021 14:47
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00