SARUHANLI - Vali Yaşar Karadeniz, Kadın ve Demokrasi Derneği Manisa Temsilciğini ziyaret ederek, Manisa Temsilcisi Uzm. Dr. Ümit Atman’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Yaşar Karadeniz, Kadın ve Demokrasi Derneğini ziyaret etti. KADEM Manisa Temsilcisi Uzm. Dr. Ümit Atman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Karadeniz, KADEM’in faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Manisa Temsilcisi Atman, ‘Güven Toplumunun İnşası/Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları’ ile ‘Küfürsüz Hayat Mümkün’ kampanyaları hakkında da bilgi verdi.

Yürüttükleri projeler dolayısı ile KADEM Manisa yetkililerini tebrik eden Vali Karadeniz “ KADEM olarak kadınlarımıza fayda sağlayacak çalışmalar yapmanız ve bu konuda olumlu gelişmeler sağlamanız temennimiz. Kadın ve erkek birbirini tamamlayıcı bir ilişki içerisinde olmalı ve herkesin kendi üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getirmesi gerekli. Böylece düzgün bir ilişki kurulabilir, aile bağları ve diğer sosyal ilişkiler doğru kurulabilir. Hukuk önünde, devletin sağladığı imkânlarda, çalışma hayatında hak ve hürriyet yönünden kadın ve erkek eşittir hatta bazen kadına pozitif ayrımcılık yapmak gerekir” dedi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hukuki düzenlemelerin önemli olduğunu ancak bununla birlikte toplumun şiddetten arındırılması yönünde çalışmaların yapılması gerektiğini de vurgulayan Vali Karadeniz “ Kadına, çocuğa, hayvana, doktora, öğretmene şiddet gibi spesifik başlıklar yerine şiddetin yer aldığı tüm başlıkları hukuki ve diğer tüm boyutlarıyla birlikte ele almalı, şiddetin ortaya çıkma durumlarını değerlendirmeli ve şiddeti önleyecek eğitimler vermeliyiz. Şiddetin önlenmesi, çocukluk çağından itibaren yetişme tarzının değiştirilmesi ile başlayan bir süreçtir. Dünyaya yeni gelmiş bir bebeği toplumun içine şiddetten arınmış bir yetişkin olarak bırakabilirsek şiddeti önleyebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Vali Karadeniz, KADEM Manisa Şubesi üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 4.03.2021 09:48:00 9176 0

Tarih: 04.03.2021 09:48
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00