SARUHANLI - Kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamında kurumlar arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantı, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında VKS yöntemi ile yapıldı.

Valilik Brifing Salonunda yapılan toplantıya Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, 17 İlçe Kaymakamı, belediye başkanları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, imar barışının yapılma amacının mevcut kaçak yapıların problemlerini çözmek ve yeni kaçak yapılaşmaya müsaade etmemek ilkesine dayalı olduğuna ve çalışmaların bu prensiple sürdürülmesi gerektiğine dikkat çeken Vali Karadeniz, kaçak yapılaşmanın önlenmesine yönelik çözüm üretilmesi için her kurumun kendi sorumluluk alanında yetkisini sonuna kadar kullanması gerektiğini ifade etti. Tarım arazilerinin bulunduğu yerlerde, her tarlada bir ev yapma şeklinde bir yönteme gidilmesinin doğru bir yapılaşma yöntemi olmadığını da söyleyen Vali Karadeniz, köy yerleşim alanlarının sınırlarının belirlenerek yürürlüğe konulmasının önemine dikkat çekti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından katılımcılara kaçak ve ruhsatsız yapılaşmayla mücadeleye ilişkin bilgi verilen toplantı, kaçak ve ruhsatsız yapılaşma ile mücadelede alınacak önleyici tedbir ve önlemlerin değerlendirilmesi ile sona erdi.



İzmir’in en vicdansızı hak ettiği cezayı aldı

Genç kadın doğumda öldü, yakınları hastaneyi bastı

Besim Dutlulu: Caminin her bir minaresi için 40 iş insanından para toplanmış

Meteoroloji açıkladı: Yerle gök bir olacak, çamur yağacak

Van'da şiddetli hissedilen deprem

Zamlar herkesin cebini yakacak... CHP'li isim olacakları 4 maddede sıraladı

Ekrem Başkan Mütevelli’de Anlamlı Katılım

Yangında 2 katlı ev küle döndü!

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 30.04.2021 11:40:00 0
Tarih: 30.04.2021 11:40 Güncelleme: 30.04.2021 11:40
Haberi Sesli Oku