SARUHANLI - İlçe ziyaretleri kapsamında Alaşehir’e giden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, dolu ve yağıştan zarar gören çiftçileri, Alaşehir Kaymakamlığını ve Maspo Jeotermal Enerji Firmasını ziyaret etti.

Vali Yaşar Karadeniz Alaşehir İlçesi ziyareti kapsamında, Akkeçili Mahallesine giderek dolu ve yağıştan etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Gerçekleşen yağışlar ve dolu sebebiyle zarar gören alanlarda teknik personel tarafından gerekli incelemelerin yapıldığını söyleyen Vali Karadeniz, “ Çiftçilerimizin doğal afetlere karşı alacağı en önemli tedbir Tarım Sigortasıdır. Manisa genelinde Tarım Sigortası yaptırma oranı yüksek ancak bu oranın daha da yükselmesini, bütün çiftçilerimizin Tarım Sigortası yaptırmasını arzu ediyoruz. Devlet olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Yağış ve dolu sebebiyle ürünleri zarar gören bütün çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını aldıkları bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Vali Karadeniz daha sonra Alaşehir Kaymakamlığına giderek Kaymakam Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti, Alaşehir İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Alaşehir İlçesi ziyareti kapsamında Vali Yaşar Karadeniz, Maspo Jeotermal Enerji Firmasını da ziyaret ederek Maspo Enerji ve Gürmen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür ve firma yetkililerinden tesisin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Karadeniz’e ziyaret ve incelemeleri sırasında Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve ilgililer eşlik etti.



Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 9.07.2020 11:23:00 1141 0

Tarih: 09.07.2020 11:23

Haberi Sesli Oku