Anahtar Kelimeler: Ahmetli Karadeniz İlçesini Ziyaret

AHMETLİ - Vali Yaşar Karadeniz, Ahmetli İlçesini ziyaret etti. Ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Karadeniz, İlçede faaliyet gösteren An Gıda Fabrikasını da ziyaret etti.

Vali Yaşar Karadeniz Ahmetli İlçesi ziyaretinde ilk olarak gerçekleştirilen toplantı ile muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakam Abdullah Kurt, Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar söz alarak talep, öneri ve şikâyetlerini iletti. İlçede ki alt yapı, ulaşım,  tarım, ticari faaliyetler, okulların fiziksel ve nicelik olarak yeterlilik durumları, üniversite ve yurt durumuna ilişkin taleplerini ileten muhtar ve vatandaşlara ilgili kurum müdürleri tarafından konulara ilişkin bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, sulama suyu temini amacıyla  Ahmetli İlçe merkezinden geçen Kelebek Deresi üzerinde ve ilçe merkezinin 25 km güneyinde yapımı devam eden 23 milyon m³ su depolanacak ve Kelebek Deresi su potansiyelinin değerlendirilerek, Ahmetli ovasında brüt 24.270 dekar tarım alanını yüksek basınçlı borulu sistemle sulayacak olan Kelebek Barajına ilişkin bilgilendirme de yapıldı. Ayrıca ilçede gençlere ve çocuklara yönelik ‘Değerli Zamanlar Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen sportif ve sanatsal faaliyetlere ilişkin katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Manisa’da Üreten Çalışkan İnsanlarımız Var

Vali Karadeniz yaptığı konuşmada ‘Muhtarlar ve Halkla Buluşma Toplantıları ile ilçelerde ki mevcut durumu, ilçenin ihtiyaçlarını, yürütülen çalışmalardan verimli sonuçlar alınıp alınmadığını ve kurumlarımızdan beklentilere ilişkin hem vatandaşlarımızdan hem de muhtarlarımızdan bilgi almış oluyoruz’ dedi. Manisa’nın sanayi ve tarım alanında ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyleyen Vali Karadeniz, yatırıma elverişli bir il olması ve verimli topraklara sahip olmasının ötesinde çalışan ve üreten insanlara sahip olmasının Manisa’nın birçok alanda öne çıkmasında önemli bir payı olduğunu da belirtti.

Ahmetli İlçesinde Muhtarlar ve Halkla Buluşma Toplantılarını gerçekleştiren Vali Yaşar Karadeniz, Ahmetli Anadolu Lisesini de ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle sohbet etti. Okulun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan ve öğretmenlerin taleplerini dinleyen Vali Karadeniz, talep edilen spor alanı ve malzemelerine ilişkin taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirileceğini söyledi.

Okul ziyareti sonrası Ahmetli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından açılan stantlar ile ilçede yaşayan ve hobi olarak su kabağı oyma işine başlayan, sonrasında kendi atölyesini kuran Mehmet Tekeli’nin su kabağından ortaya çıkardığı eserleri inceleyerek bilgi aldı.

An Gıda Fabrikasını Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz, Ahmetli İlçesinde faaliyet gösteren An Gıda Ürünleri Fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada ki üretim alanlarında incelemelerde bulunan Vali Karadeniz’e Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Köserecep tarafından fabrikada üretimi yapılan konserve, köz ürünler, zeytin, reçel, turşu gibi ürünlerin yıllık 40.000 ton kapasite ile 45 ülkeye ihraç edildiği bilgisi verildi.

Bir ilin kalkınmasında üretimin önemli olduğunu, Manisa’da tarımsal ürün çeşitliliğinin çok geniş olduğunu ve tarımsal ürünlerin ihracat oranlarının yüksek olduğunu söyleyen Vali Karadeniz, İlimiz ve Ülkemiz için üreten, katma değer oluşturan ve istihdam sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

 



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.03.2022 08:54:00 396 0

Tarih: 19.03.2022 08:54

Haberi Sesli Oku