SARUHANLI - Elginkan Vakfı bünyesinde bulunan Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, incelemelerde bulundu ve kurum yetkililerinden bilgi aldı.

Merkez ziyaretinde Vali Ahmet Deniz’e Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkan Gaye Akçen de eşlik etti. Kurum yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirmede 26 yıldır mesleki ve teknik alanlarda, kalite, kişisel gelişim ve iletişim başlıkları altında yetişkin eğitimleri verildiği,  üç eğitim merkezi ve internet üzerinden verilen uzaktan eğitimlerle birlikte bu süre zarfında yaklaşık 1 milyon kişinin merkezin verdiği ücretsiz kurs ve seminerlerden faydalandığı belirtildi. 

Merkez bünyesindeki sınıfları da gezen Vali Deniz, kursiyerlerle de sohbet etti. Ücretsiz verilen eğitimlerin Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin başarısında katkısının olduğunu söyleyen ve merkez çalışanlarına teşekkür eden Vali Deniz,  Elginkan Topluluğu’nun kurucusu Hüseyin Ekrem Elginkan, ve kardeşlerini rahmetle andıklarını söyledi. 



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

MHP SARUHANLI İLÇE TEŞKİLATI EV EV SOKAK SOKAK HALKIN ARASINDA

SARUHANLI’DA VEFAT…

Saruhanlılı öğretmenlerden Turnuva başarısı

Traktör devrildi: 1 ölü

Deprem oldu hissetiniz mi?

Evinde silahla vurulmuş halde bulundu!

Servis sürücüsü dehşet anlarını anlattı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı duyurdu

Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 21.02.2020 14:13:00 614 0
Tarih: 21.02.2020 14:13 Güncelleme: 21.02.2020 14:13
Haberi Sesli Oku