SARUHANLI - Vali Ahmet Deniz, 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlardan dışarıya çıkmalarına kısıtlama getirilen ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayanların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla oluşturulan Şehzadeler ve Yunusemre Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarını inceledi.

Vali Deniz ilk olarak Şehzadeler Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Çaykara günlük ortalama 150 çağrı aldıklarını ve vatandaşların talep ve isteklerini hızlı bir şekilde karşıladıklarını söyledi.

Ziyarette Vali Deniz, 112 tarafından talebi Şehzadeler Vefa Sosyal Destek Grubuna yönlendirilen Emine teyzeyle de telefonla görüşerek “Devletimiz bütün imkânları ile sizin yanınızda. Sizlerin sağlığı bizim için önemli, sizler evinizde rahat edin, bizler size hizmet edelim" dedi.

Vali Deniz daha sonra Yunusemre Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti. Kaymakam Ahmet Erdoğdu’dan bilgi alan Vali Deniz, hassas bir dönemden geçtiğimizi belirterek “Bu süreçte kısıtlaması bulunan ve kimsesi olmayan vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmalıyız. Yaptığımız iş bir gönül işi, vatandaşlarımıza mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dönüş yapıp ihtiyaçlarını karşılayalım, gönüllerini hoş tutalım” dedi.

 



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 27.03.2020 12:20:00 1071 0

Tarih: 27.03.2020 12:20
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00