Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10264,01%-0,70
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,69% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2393,48% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3892,91% -0,26

Vali Deniz, Köln’de Düzenlenen Anuga Gıda Fuarına Katılan Manisa Firmalarını Ziyaret Etti

Vali Deniz, Köln’de Düzenlenen Anuga Gıda Fuarına Katılan Manisa Firmalarını Ziyaret Etti

Vali Ahmet Deniz, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Anuga Gıda Fuarında Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa açtığı Akhisar standı ile gıda ihracatı yapan Manisalı firmaların stantlarını ziyaret et

SARUHANLI - Vali Ahmet Deniz, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Anuga Gıda Fuarında Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa açtığı Akhisar standı ile gıda ihracatı yapan Manisalı firmaların stantlarını ziyaret etti. 

Manisa’da yetişen ürünlerin sergilendiği stantlar, fuara katılanlar tarafından ilgi gördü.

Ülkemiz ve Manisa’nın tanıtımı için bu tür fuar ve organizasyonların önemli olduğunu ifade eden Vali Ahmet Deniz, “Manisa verimli toprakların, çalışkan ve toprağın bereketine inanan insanların şehri. Şehrimizin her bir ilçesinde farklı ve kaliteli ürünler yetiştirebiliyoruz. Yetiştirdiğimiz ürünlerle de üretim ve ihracat konusunda ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Gelecekte Dünya’da tarımın daha da iyi yerlerde olacağını biliyoruz. Dünya piyasasında ki yerimizi almak için yetiştirdiğimiz ürünlerin tanıtımında bu tür fuar ve organizasyonların önemi büyük. Anuga Fuarında stant açarak Manisa’nın ve ürünlerimizin tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.     

Köln Başkonsolosu Ceyhun Erciyes ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç Almanya Anuga Gıda Fuarı Türkiye Milli Standında yer alan yetkililere Teşekkür Plaketi verdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor