Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Vali Deniz, İl Spor Güvenliği Toplantısına Katıldı

Vali Deniz, İl Spor Güvenliği Toplantısına Katıldı

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Çerçevesinde oluşturulan İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Ahmet Deniz Başkanlığında toplandı.

MANİSA - Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Çerçevesinde oluşturulan İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Ahmet Deniz Başkanlığında toplandı.

Toplantıya Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdür Vekili Işık Yüksel, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, spor kulübü temsilcileri ve ilgililer katıldı. 

 

Toplantıda konuşan Vali Deniz “Hem ilimizde hem de ülke genelinde spor, şiddet ve küfür içermemeli. Sporun bir yarış olduğu kadar kardeşlik ve centilmenlik olduğunu unutmamalıyız. Sporda şiddetin önlenmesi, her yaştan sporseverin müsabakaları huzur içinde takip edebilmesi için hepimize sorumluluk düşüyor. Bütün spor kulüplerimize başarılar diliyor, şehrimize ve ülke sporuna yakışır bir sezon geçirmeyi umut ediyorum” dedi.

 

Toplantıda, Manisa’da oynanacak profesyonel ve amatör spor müsabakalarında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor