Anahtar Kelimeler: Deniz Depremzedelere Misafir

SARUHANLI - Kırkağaç’a bağlı Karakurt ve İlyaslar Mahallerinde depremzedeler için kurulan konteyner evleri ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, burada kalan vatandaşların misafiri olurken, onların istek ve taleplerini de dinledi. 

Akhisar ve Kırkağaç’ta meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar kurulan konteyner evlerde yaşamaya başladı. Vali Ahmet Deniz de, Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, İlçe Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün de katılımıyla Kırkağaç’ın Karakurt ve İlyaslar mahallelerindeki konteyner evleri ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Deniz, depremzedelerin misafiri oldu. Konteyner evlerde deprem korkusu yaşamadan daha rahat ve huzurlu olduklarını belirten vatandaşlar, gerçekleştirdiği ziyaretlerle kendilerini yalnız bırakmayan Vali Deniz’e de teşekkür etti. “Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz” diyen Vali Deniz de, depremin yaralarının kısa zaman içerisinde sarıldığını söyledi. Kurulan konteynerler ile evleri ağır hasar gören vatandaşların daha konforlu bir ortamda hayatlarını sürdürdüğünü de ifade eden Vali Deniz “Bu evlerde kalmak istemeyen vatandaşlarımıza da kira yardımı yapıyoruz. Evleri hasar gören vatandaşlara yapılan nakdi yardımların yanı sıra isteyen vatandaşlarımıza Kırkağaç’ta tamamlanmak üzere olan TOKİ konutları uygun şartlarda verilecek. Milletimizin birlik ve beraberliği ile üstesinden gelemeyeceği bir sorun yok. Her sıkıntınızda sizlerin yanındayız” dedi. 

Vali Deniz’den Hasta Ziyareti 

Vali Deniz, incelemeler sırasında yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan bir hastayı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 19.02.2020 10:50:00 882 0

Tarih: 19.02.2020 10:50
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00