Anahtar Kelimeler: Deniz Depremzedelere Misafir

SARUHANLI - Kırkağaç’a bağlı Karakurt ve İlyaslar Mahallerinde depremzedeler için kurulan konteyner evleri ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, burada kalan vatandaşların misafiri olurken, onların istek ve taleplerini de dinledi. 

Akhisar ve Kırkağaç’ta meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar kurulan konteyner evlerde yaşamaya başladı. Vali Ahmet Deniz de, Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, İlçe Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün de katılımıyla Kırkağaç’ın Karakurt ve İlyaslar mahallelerindeki konteyner evleri ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Deniz, depremzedelerin misafiri oldu. Konteyner evlerde deprem korkusu yaşamadan daha rahat ve huzurlu olduklarını belirten vatandaşlar, gerçekleştirdiği ziyaretlerle kendilerini yalnız bırakmayan Vali Deniz’e de teşekkür etti. “Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz” diyen Vali Deniz de, depremin yaralarının kısa zaman içerisinde sarıldığını söyledi. Kurulan konteynerler ile evleri ağır hasar gören vatandaşların daha konforlu bir ortamda hayatlarını sürdürdüğünü de ifade eden Vali Deniz “Bu evlerde kalmak istemeyen vatandaşlarımıza da kira yardımı yapıyoruz. Evleri hasar gören vatandaşlara yapılan nakdi yardımların yanı sıra isteyen vatandaşlarımıza Kırkağaç’ta tamamlanmak üzere olan TOKİ konutları uygun şartlarda verilecek. Milletimizin birlik ve beraberliği ile üstesinden gelemeyeceği bir sorun yok. Her sıkıntınızda sizlerin yanındayız” dedi. 

Vali Deniz’den Hasta Ziyareti 

Vali Deniz, incelemeler sırasında yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan bir hastayı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 19.02.2020 10:50:00 846 0

Tarih: 19.02.2020 10:50
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00