MANİSA - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer hafta sonu iade-i ziyaretler yanı sıra Karaköy Çarşısı esnafını da ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

Vali Güvençer, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Recep Özgüvenç ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesini ziyaretinin ardından Karaköy Çarşısında esnaf  ziyareti yapan Vali Güvençer esnafın sorunlarını dinleyerek hayırlı ve bol kazanç diledi. Vali Güvençer´e Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter de eşlik etti.

Vali Güvençer, daha sonra Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Vali Güvençer, güzel insanların, güzel niyetlerle bir araya gelip gayret ettiklerinde kamu hizmetkarı olarak kendilerinin de birinci görevinin onlarla birlikte olmak olduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Burhan Kurtoğlu, ziyaret için teşekkürlerini sunarak derneğin çalışmaları hakkında Vali Güvençer´e bilgi verdi.

Vali Güvençer, MANA-DER Başkanı Şaban Mertyürek ve Yönetimini, Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif Çeler ve yönetimini, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı İbrahim Alkılıç ve Yönetimini, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Deniz ve yönetimini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretlerde konuşan Vali Güvençer, sivil toplum kuruluşlarının ülkemiz açısından, devletimiz açısından, milletimiz açısından bugünlerde öneminin daha da arttığına dikkat çekerek, ?Her iki taraftan da bakmak lazım. Bir tarafından istismar edilmiş, çok fazla genişlemiş, sınırlarını zorlamış, ilişkilerini farklılaştırmış adı sivil toplum örgütü de olsa bir takım yapılanmaların devlet ve millet açısından ne kadar tehlikeli olabileceğini gördük. Pozitif tarafından baktığımızda bu bela Allah´ın yardımı, milletin destekleriyle bertaraf edildi. Ferdi kahramanlıklar, ferdi fedakarlıklar olduğu kadar sivil toplum örgütlerinin biraz daha örgütlü olmaları önemlidir. Sivil toplum kuruluşlarının sınırları dahilinde hareket etmeleri önemlidir? dedi. 



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 9.08.2016 08:35:53 727 0
Tarih: 09.08.2016 08:35 Güncelleme: 09.08.2016 08:35
Haberi Sesli Oku