MANİSA - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´i ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen tarafından yayınlanan ?Müfredatın Demokratikleştirilmesi´ konulu raporu Vali Güvençer´e sundu. 
Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat ve Konfederasyona bağlı sendika başkanları Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´i ziyaret ederek kamu çalışanlarının genel sorunlarını aktardı. Ziyarete katılan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen tarafından yayınlanan ?Müfredatın Demokratikleştirilmesi´ konulu raporu Vali Güvençer´e sundu. Eğitim-Bir-Sen olarak bu yıl özellikle akademik çalışmalara ağırlık verdiklerini, daha önce ?Eğitime Bakış 2016:İzleme ve Değerlendirme Raporu´ ile ?Öğretmenlik Mesleği ve Mesleğin Statüsü´ araştırma raporunu kamuoyuna açıkladıklarını belirten Öner, ?Yine ?Müfredatın Demokratikleştirilmesi´ raporumuzu kamuoyu ile paylaştık. Bu rapor toplamda 50 akademisyen, 400 öğretmen ve 9 komisyon marifetiyle titiz bir çalışmanın eseridir. Bakanlığımızın da müfredat çalışmasını yaptığı bugünlerde bu rapor müfredat çalışmalarına ışık tutacaktır diye düşünüyoruz? dedi.
Vali Güvençer de kamuda görev yapan sendika başkanlarının sorunlarını aktarmasından duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa genelinde çözülebilecek sorunlarda mevzuat kapsamında elinden geleni yapacağını söyledi. Sendikaların akademik çalışma yapmalarının büyük önemi olduğunu vurgulayan Vali Güvençer Eğitim-Bir-Sen´i de akademik çalışmalarından dolayı tebrik etti.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.01.2017 08:30:48 473 0

Tarih: 20.01.2017 08:30
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00