SARUHANLI - Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlı Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve Belediye personeli ile vedalaştı. 

Veda ziyaretlerine devam eden Vali Güvençer, Saruhanlı´da Kaymakamlık ve Belediyeye veda ziyaretinde bulundu. Belediye binasının önünde Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve Belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Güvençer, daha sonra Başkan Yaralı´nın makam odasına geçti. 

Burada Başkan Yaralı ve Başkan Yardımcıları ile bir süre sohbet eden Güvençer, ülkemizin en güzel illerinden birinde birlikte görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Manisa´yı ve Manisalıları unutmayacağını, hep gönlünün bir köşesinde olacaklarını söyledi. 

Başkan Yaralı ise Vali Güvençer ile birlikte görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yaralı ziyaretin sonunda Vali Güvençer´e içerisinde yöresel ürünlerin yer aldığı hediye sepeti takdim etti.

Bu arada Güvençer´den boşalan Manisa Valiliğine Batman Valisi Ahmet Deniz atanmıştı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.11.2018 11:38:54 607 0

Tarih: 06.11.2018 11:38
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00