Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur´a iade i ziyarette bulundu. Okur, Vali Güvencer´e Saruhanlı üzümün başkenti olduğunu söyledi.

Saruhanlıda bir dizi temaslarda bulunan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur´u ziyaret ederek Saruhanlı tarımı hakkında bilgi aldı. Güvençer, Başkanımız Aydoğan Okur bizi ziyaret etmişti bizde iade i ziyarette bulunduk. Çalışmalarında başarılar dileriz dedi. Ziyarette Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Saruhanlı Belediye Başkan vekili Eşref Doğrukıran, Belediye Başkan yardımcısı Ercan Bilgiç ve Gökçeköy Mahalle muhtarı Mehmet Ali Helekcan´da hazır bulundu.

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Valimiz Mustafa Hakan Güvençer´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Şimdi iade i ziyarete bulundular kendisine teşekkür ederiz. Bizleri onurlandırdı. Sohbet havasında geçen ziyarette Okur, ?Saruhanlı ?Üzümün Başkenti´ patentini aldıklarını dile getirirken konuşmasına şöyle devam etti. Okur, ?Saruhanlı halkı tarıma dayalı bir memleket şuanda ilçe olarak Avrupa birliğinin binde beş ?Ppm´ değerinde bir kalıntı raporu vardı biz buna tam manasıyla uyduk şuam da ilçemiz üzüm olarak binde iki ?Ppm´ e düşürdük. Hiçbir kalındı malzemesi yok vatandaşımız gönül rahatlığıyla yiye bilir. Saruhanlı ovasında sadece üzüm üretilmiyor bunun yanında zeytinimizde var, Saruhanlı ovası her mahsule elverişli bir ova olması sebebiyle Tütün, Zeytin, Üzüm, Mısır gibi bir çok mahsul yetişmektedir.? Şeklinde konuştu.



Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.03.2017 17:01:59 542 0

Tarih: 06.03.2017 17:01
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00