MANİSA - Manisa Valiliği görevinden Mülkiye Baş Müfettişliği görevine atanan, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e veda ziyaretinde bulundu.

Manisa Valiliği görevinden Mülkiye Baş Müfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, veda ziyaretleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün ve yönetim kadrosu, Vali Güvençer´i kapıda karşıladı. Makam ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu.
?Bu makamlara hizmet için seçildik?
Başkan Ergün, ?9 buçuk yıldır görevdeyim. Sizler haklarınızı helal edin. Siz görev yaptığım 7´nci valisiniz. Çok şükür 9 buçuk yıllık süre içinde bütün valilerimiz ile tartışmaya girmeden, insani duygular içinde hareket etmeye çalıştık. Hepimiz bu makamlara hizmet için seçildik. Ben şahsınızın gösterdiği ilgiden, yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Tam bir İstanbul beyefendisiniz haklarınızı helal edin. Ufak tefek bazen istemeden de olsa siyaseten çekişmeler olabiliyor. Bunları da aşmak yine bizlerin görevi. Bu açıdan her şey için teşekkür ediyorum? dedi.
?Manisa´nın bahtının açık olmasını diliyorum?
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, ?Sizler de hakkınızı hem kişisel olarak hem de kurumsal olarak helal edin. Benim için onurla Manisa´ya ilişkin yükleri kaldırmak, olabildiğince katkıda bulunmak Allah ömür verdiği sürece onurla hatırlayacağım. İnsanız özellikle kamu hizmeti yürütürken tereddütler, sıkıntılar ama şu an dahi benim aklımda küçücük bir kırıntı olarak dahi olsa bir gerginlik, yanlış anlaşılma yok. Uyum içinde hem şahsınızla hem Büyükşehir kurumsal kimliği ile el ele güzel şeyler yapmaya gayret ettik. Ben öncelikle Manisa´nın, sizlerin bahtının açık olmasını diliyorum? diye konuştu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Mustafa Hakan Güvençer´e hediye takdim ederken, Nursel Ustamehmetoğlu ise Manisa bezinden yapılma şal hediye etti.



Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.11.2018 13:20:15 566 0

Tarih: 05.11.2018 13:20

Haberi Sesli Oku