MANİSA - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi (ZEKİ) ve Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisini ziyaret etti.
İlk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personel ile görüşen Vali Güvençer, İl Müdürü Doç.Dr. Erbil Kalmış´tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Güvençer, daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç. Dr. Erbil Kalmış ile birlikte MOSB bünyesinde faaliyet gösteren 96 zihinsel engellinin çalışabileceği şekilde yapılan ZEKİ Yaşam Merkezini ziyaret etti. Burada MOSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol Vali Güvençer´e Yaşam Merkezini gezdirerek bilgi verdi. ZEKİ Yaşam Merkezi´nde çalışan gençler ile yakından ilgilenen Vali Güvençer´e gençler de sarılarak sevgilerini gösterdi. Vali Güvençer, örnek bir tesis olan merkezin engelli gençlerin iş hayatına katılarak kendi ayakları üzerinde durmalarında önemli rol oynadığını söyledi. 
Vali Güvençer daha sonra Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) Spor Salonu´nda incelemede bulundu. Burada MOSTEM Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı Vali Güvençer´e bilgi verdi.MOSTEM´i daha önce ziyaret eden Vali Güvençer, yeni inşa edilen spor salonunun da Türkiye´de örnek gösterilebilecek bir salon olduğunu, öğrencilerin spor salonundan en iyi şekilde yararlanarak fiziksel gelişimlerine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Vali Güvençer, Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisini de ziyaret ederek Koordinatör Buket Kaner Çelikel ve görev yapan diğer personel ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.11.2017 08:23:32 554 0
Tarih: 22.11.2017 08:23 Güncelleme: 22.11.2017 08:23
Haberi Sesli Oku