ALAŞEHİR - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Alaşehir´de düzenlenen Muhtarlar toplantısında Alaşehirli muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. 
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Alaşehir´deki muhtarlarla bir araya geldi. Vali Güvençer, düzenlenen muhtarlar buluşmasında muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Toplantıda konuşan Vali Güvençer bir yıl kadar önce yapılan toplantının ardından yeniden bir araya geldiklerini belirterek, ?Geçirdiğimiz bir yıl içerisinde hem Manisa´dan, merkezden bulunduğum makamdan baktığımda, hem değerli çalışma arkadaşlarımın bana ilettikleri, raporladıkları müstakil meselelerde ülke bütünü ve Manisa bütünüyle beraber Alaşehir´de de iyi mesafeler aldığımızı, bazı meselelerin çözüldüğünü, bazılarının çözüm yoluna girdiğini görüyorum, bunu da mutlulukla ifade etmek istiyorum. Bir önceki toplantıda da ifade etmiştim, ortada verimli olmak, sorun çözmek, daha iyi bir gelecek için adımlar söz konusu olduğunda başarı ortak. Birinci derecede gözükmese bile vatandaşlarımız, hemşerilerimiz bu başarıda birinci pay sahibi. Sonrasında elbette yöneticiler, kamu hizmetkarları, yerel otoriteler vesaire. Zor ama gıpta edilecek bir konumdasınız. Bir taraftan bu başarıda temel, asli fonksiyon sahibi, hemşerilerimizin vatandaşlarımızın temsilcisi sıfatıyla pay sahibisiniz, öte yandan birer kamu görevlisi, birer kamu hizmetkarı olarak hem merkezin bulunduğunuz mahallede temsilcisi, kamu otoritesi, kullanıcısı, aynı zamanda da mahallelerinizin, yerelin seçilmiş yöneticileri olarak bu başarıda sizlerin payı çok yüksek. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Kalan, biriken, yeni oluşan, çözüm bekleyen, geçen sene dile getirildiği halde bu sene bir kez daha dile getirilme ihtiyacı olan konular olduğunu elbette biliyorum? dedi. 
Konuşmasında tarımda sulamanın önemine değinen Vali Güvençer, ülke genelindeki sulama yatırımlarında Manisa ve Alaşehir´in büyük pay sahibi olduğunu ifade ederek, yapılacak yeni yatırımlar ile çok daha iyi mesafeler alınacağını vurguladı. Vali Güvençer, Şahyar göletinin 2018 ek yatırım programına veya olmazsa 2019 yatırım programına alınmasının Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce teklif edildiğini müjdeledi. 
Toplantıya Vali Güvençer´in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, il ve ilçe daire müdürleri ile Alaşehirli muhtarlar katıldı. 



Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Tenis turnuvasında şampiyon olanlar halıyı kaptı

Eğlence merkezi çıkışında öldüresiye dayak

Kanseri atlatan oyuncu hayata yeniden başladı

Osmaniye'de şehit sayısı 2'ye yükseldi

Halitpaşa-Lütfiye Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Yaz Spor Okullarında 2025 Dönemi Sertifika Töreniyle Sona Erdi

Cesedi denizden çıkmıştı, sebep olan arkadaşı tutuklandı

Otoparkta yangın paniği

13 yıllık baş ağrısı kabusu, 10 dakikada sona erdi

Sahte reklama aldanan iş kadını, 700 bin lira dolandırıldı

Kayıp gencin gölette cansız bedenine ulaşıldı

Manisa'da fabrikada kimyasal zehirlenmesi: 3 kişi yaralandı

Memur-Sen'den zam teklifine tepki

Yaşar Üniversitesi’nden yapay zeka destekli ders tasarımı

24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.06.2018 13:42:47 491 0

Tarih: 28.06.2018 13:42 Güncelleme: 28.06.2018 13:42
Haberi Sesli Oku
14.08.2025 15:27:00