ALAŞEHİR - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Alaşehir´de düzenlenen Muhtarlar toplantısında Alaşehirli muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. 
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Alaşehir´deki muhtarlarla bir araya geldi. Vali Güvençer, düzenlenen muhtarlar buluşmasında muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Toplantıda konuşan Vali Güvençer bir yıl kadar önce yapılan toplantının ardından yeniden bir araya geldiklerini belirterek, ?Geçirdiğimiz bir yıl içerisinde hem Manisa´dan, merkezden bulunduğum makamdan baktığımda, hem değerli çalışma arkadaşlarımın bana ilettikleri, raporladıkları müstakil meselelerde ülke bütünü ve Manisa bütünüyle beraber Alaşehir´de de iyi mesafeler aldığımızı, bazı meselelerin çözüldüğünü, bazılarının çözüm yoluna girdiğini görüyorum, bunu da mutlulukla ifade etmek istiyorum. Bir önceki toplantıda da ifade etmiştim, ortada verimli olmak, sorun çözmek, daha iyi bir gelecek için adımlar söz konusu olduğunda başarı ortak. Birinci derecede gözükmese bile vatandaşlarımız, hemşerilerimiz bu başarıda birinci pay sahibi. Sonrasında elbette yöneticiler, kamu hizmetkarları, yerel otoriteler vesaire. Zor ama gıpta edilecek bir konumdasınız. Bir taraftan bu başarıda temel, asli fonksiyon sahibi, hemşerilerimizin vatandaşlarımızın temsilcisi sıfatıyla pay sahibisiniz, öte yandan birer kamu görevlisi, birer kamu hizmetkarı olarak hem merkezin bulunduğunuz mahallede temsilcisi, kamu otoritesi, kullanıcısı, aynı zamanda da mahallelerinizin, yerelin seçilmiş yöneticileri olarak bu başarıda sizlerin payı çok yüksek. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Kalan, biriken, yeni oluşan, çözüm bekleyen, geçen sene dile getirildiği halde bu sene bir kez daha dile getirilme ihtiyacı olan konular olduğunu elbette biliyorum? dedi. 
Konuşmasında tarımda sulamanın önemine değinen Vali Güvençer, ülke genelindeki sulama yatırımlarında Manisa ve Alaşehir´in büyük pay sahibi olduğunu ifade ederek, yapılacak yeni yatırımlar ile çok daha iyi mesafeler alınacağını vurguladı. Vali Güvençer, Şahyar göletinin 2018 ek yatırım programına veya olmazsa 2019 yatırım programına alınmasının Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce teklif edildiğini müjdeledi. 
Toplantıya Vali Güvençer´in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, il ve ilçe daire müdürleri ile Alaşehirli muhtarlar katıldı. 



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.06.2018 13:42:47 607 0
Tarih: 28.06.2018 13:42 Güncelleme: 28.06.2018 13:42
Haberi Sesli Oku