Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

VALİ DENİZ KURUMLARI ZİYARET EDİYOR

VALİ DENİZ KURUMLARI ZİYARET EDİYOR

Vali Ahmet Deniz kurum ziyaretlerine devam ediyor.

MANİSA - Vali Ahmet Deniz kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Deniz, 1´inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere´yi makamında ziyaret etti. Ziyaretinde ilk olarak Tugay ziyaret defterini imzalayan Vali Deniz daha sonra Tugay Komutanı Albay Güven Dere´nin makamına geçti. Tugay Komutanı Albay Güven Dere Vali Deniz´in kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Vali Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli´yi Ziyaret Etti

Vali Ahmet Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli´yi makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Çiçekli, Vali Deniz´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Deniz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu´ya Ziyarette Bulundu

Vali Ahmet Deniz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu´yu makamında ziyaret etti. Mutlu Vali Deniz´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli de bulundu.

Vali Deniz, Vergi Mahkemesi Başkanı Özlem Alpsel Öz´ü Ziyaret Etti

Vali Deniz, Vergi Mahkemesi Başkanı Özlem Alpsel Öz´ü makamında ziyaret etti. Vergi Mahkemesi Başkanı Özlem Alpsel Öz, Vali Deniz´in kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu da bulundu.

Vali Deniz´den Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu´ya Ziyaret

Vali Ahmet Deniz, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu´yu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakamlık personeli ile tek tek tokalaşan Vali Deniz, ilçe Nüfus Müdürlüğünü de ziyaret ederek tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Deniz´e ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Yunusemre Kaymakamı Erdoğdu Yunusemre ilçesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Deniz, Kaymakam Ahmet Erdoğdu´ya çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Deniz´den Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız´a Ziyaret

Vali Ahmet Deniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız´a ziyarette bulundu. Ziyaretinde kaymakamlık personeli ile tek tek tokalaşan Vali Deniz tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Deniz´e ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız Şehzadeler ilçesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Deniz, Manisa´yı bugün olduğundan daha ileri noktalara taşımak için kamu, özel, sivil toplum el ele vererek çalışacaklarını dile getirdi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor