Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10449,30%0,55
  • DOLAR

    32,70% 1,33
  • EURO

    34,96% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2449,71% 2,47
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Vali Deniz, Hava Sporları Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ağırladı

Vali Deniz, Hava Sporları Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Hava Sporları Kategorisinde düzenlenen Model Uçak Kursu Yarışmasına katılarak derece alan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) öğrencileri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve koordina

MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Hava Sporları Kategorisinde düzenlenen Model Uçak Kursu Yarışmasına katılarak derece alan Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) öğrencileri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve koordinatör öğretmenleriyle birlikte Vali Ahmet Deniz´i ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Vali Deniz ? Öğrencilerimizin, düşünme, yaratıcılık, el becerisi gibi özelliklerini geliştiren bu tür yaratıcı atölye faaliyetleri bizleri mutlu etmekte. Yarışmalarda sağlanan başarılar sevindirici ancak önemli olan bu faaliyetlerin sizlere kattığı fayda ve güzellikler.? dedi.   

Öğrencilerden, el ve düşünsel beceri geliştirici bu tür çalışmalara devam etmelerini isteyen Vali Deniz, öğrencilere kitap hediye etti.

Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) öğrencileri de Vali Deniz´e kendi yaptıkları bir model uçak hediye etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor