Anahtar Kelimeler: 0

DAŞÖZ MANİSA’YA VEDA ETTİ

 

MANİSA - Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz eşi Nilgün Daşöz ile birlikte Manisa’ya veda etti. Vali Daşöz, Manisa’da göreve başladığı 09 Eylül 2011 tarihinden buyana 20 ayı aşkın süre görev yaptı.                               

 

Valilik binası önünde düzenlenen uğurlama törenine, 1.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, daire müdürleri, sivil toplum temsilcileri, engelliler, gazeteciler, çok sevdiği dev öğrenciler ve Manisalılar katıldı.

 

Eşi Nilgün Daşöz ile birlikte Valilik merdivenlerinde kendisini uğurlamaya gelenlere hitap eden Vali Daşöz, “Değerli dostlarım, böyle zamanlarda konuşmak mümkün değil. İnsan duygu yüklü oluyor. Ancak birkaç kelime etmek istiyorum. Bundan 20 ay önce yine bu alanda bir ikindi vakti beni karşılamışlardı. O tarihte benim Manisa’da tanıdığım insan sayısı, 10’u geçmezdi. Ancak şuanda binlerce Manisalı tanıyorum. Çok sayıda dostum olduğuna inanıyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. Manisa’nın bizim ailemiz içinde hayatımızın bir parçasında önemli yeri olacak. Görev yaptığımız süreç içerisinde bize gösterdiğiniz, yakınlık ve desteğe teşekkür ederim. Bundan sonra sizlerin bir gönül hemşerisi olarak sizleri hatırlayacağım. Hiç unutmayacağım. Son Sözüm Allaha Ismarladık Manisa’nın güzel insanları, Allaha Ismarladık 251 Bin Dev Öğrenci, Sizi Seviyorum” diye konuştu.

 

Konuşmasının ardından eşi ile birlikte kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Daşöz, Manisalı Dev Öğrencilerle birlikte 251 Bin Dev Öğrenci Marşını söyledi ve ardından projenin sloganı olan “Sizi Seviyoruz” dediler.

 

Duygu dolu anların yaşandığı veda töreninin ardından eşi Nilgün Daşöz ile birlikte özel aracına binen Vali Daşöz Manisa’dan ayrılarak Ankara’ya gitti.

 

Haber Merkezi



Vali Özkan’dan Kula ve Selendi ilçelerine ziyaret

Manisa’nın yeni Valisi Özkan'dan ilk açıklama: "Manisa'nın kalkınması ve vatandaşın mutluluğu için çalışacağız"

Başkan Zeyrek: “Manisa için tarihi bir gün”

Hobisi sayesinde hem sağlığına kavuştu hem meslek sahibi oldu

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Vali Ünlü, veda ziyaretlerine başladı

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başlıyor...

Dışişleri Bakanı Fidan Saruhanlı’ya geldi

Narin için ismini değiştirdi

Narin ve kadın cinayetiyle hayattan koparılan kadınların isimleri formaya yansıdı

Vali Enver Ünlü, Saruhanlı İlçesini Ziyaret Etti

Somalı madencilerinin ailelerini üzen karar

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlandı

Dilan ve Engin Polat’ın yargılanmasına başlandı

Saruhanlı’da üzüm sergilerini yağmur vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
23.05.2013 13:07:32 0

Tarih: 23.05.2013 13:07

Haberi Sesli Oku