Ankara’dan Antalya`ya tatile gelirken yolda kız arkadaşıyla kavga eden şahıs, sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos perşembe günü Ankara’dan 37 yaşındaki Abdurrahman G. ile kız arkadaşı 30 yaşındaki Çilem Hülya B, Antalya’nın Kemer ilçesine doğru yola çıktı.

Yolda kavga etmeye başlayan ikili Döşemealtı ilçesi 35’inci kilometrede civarında otomobilde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman G, iddiaya göre Çilem Hülya Berkil’i sürükleyerek araçtan indirdi. Abdurrahman G. daha sonra otomobilin bagajında bulunan benzin bidonunu kız arkadaşının başından aşağı boşalttıktan sonra ateşe verdi.

Çilem Hülya Berkil ile Abdurrahman G. bir anda alevler arasında kaldı. Çevreden geçen araç sürücülerinin yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi sonrası alevler söndürülürken, vücudunun büyük bölümü yanan kadın olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü.

Berkil önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne, ardından da helikopter ambulansla İzmir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Elinden yaralanan G. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Berkil, İzmir’de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çilem Hülya Berkil’in cenazesi, dün Ankara’da toprağa verildi.Çilem Hülya Berkil’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında yaptığı bir paylaşımda, Can Dündar’ın şu satırları yer alıyor:

"Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağa doldurup içtiğiniz su arasında lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz."

Öte yandan, tedavisinin ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından adliyeye götürülen Abdurrahman G. ise tutuklandı.



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 26.08.2013 18:20:22 1048 0
Tarih: 26.08.2013 18:20 Güncelleme: 26.08.2013 18:20
Haberi Sesli Oku