Ankara’dan Antalya`ya tatile gelirken yolda kız arkadaşıyla kavga eden şahıs, sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos perşembe günü Ankara’dan 37 yaşındaki Abdurrahman G. ile kız arkadaşı 30 yaşındaki Çilem Hülya B, Antalya’nın Kemer ilçesine doğru yola çıktı.

Yolda kavga etmeye başlayan ikili Döşemealtı ilçesi 35’inci kilometrede civarında otomobilde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman G, iddiaya göre Çilem Hülya Berkil’i sürükleyerek araçtan indirdi. Abdurrahman G. daha sonra otomobilin bagajında bulunan benzin bidonunu kız arkadaşının başından aşağı boşalttıktan sonra ateşe verdi.

Çilem Hülya Berkil ile Abdurrahman G. bir anda alevler arasında kaldı. Çevreden geçen araç sürücülerinin yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi sonrası alevler söndürülürken, vücudunun büyük bölümü yanan kadın olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü.

Berkil önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne, ardından da helikopter ambulansla İzmir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Elinden yaralanan G. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Berkil, İzmir’de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çilem Hülya Berkil’in cenazesi, dün Ankara’da toprağa verildi.Çilem Hülya Berkil’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında yaptığı bir paylaşımda, Can Dündar’ın şu satırları yer alıyor:

"Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağa doldurup içtiğiniz su arasında lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz."

Öte yandan, tedavisinin ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından adliyeye götürülen Abdurrahman G. ise tutuklandı.



Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

Aren bebeği ölesiye darp eden caninin yargılanmasına devam edildi

İntihar sanılan olayda ‘miras' cinayeti çıktı: Anne, baba ve ağabeyini öldürüp intihar süsü verdi

Dehşete düşüren olayda baba ve oğlu tutuklandı

Sandalyede otururken bıçaklanarak öldürülmüştü: 17 yaşındaki sanığa 20 yıl hapis

Feci kaza: Otomobilin çarptığı 3 kişi hayatını kaybetti

Evlilik rüyası kâbusa dönüştü! Yıldız Asyalı'dan korkutan paylaşım

BAŞKAN DURBAY ENTÜBE EDİLDİ!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 26.08.2013 18:20:22 1025 0
Tarih: 26.08.2013 18:20 Güncelleme: 26.08.2013 18:20
Haberi Sesli Oku