SARUHANLI - Manisa'da İbrahim K.'yi silahla tehdit edip, uygunsuz görüntülerini çekerek şantajla parasını gasp ettikleri ileri sürülen 5 şüpheliden 4 polis tarafından yakalandı.

Şüphelilerden polisteki işlemleri tamamlanıp, adliyeye sevk edilen 2'si tutuklandı. Diğer 2 şüphelinin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Operasyon kapsamında firari 1 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne geçen 12 Nisan'da müracaat eden İbrahim K., kendisini darp edip, uygunsuz görüntülerini çekerek şantaj yaptıklarını ileri sürdüğü 5 kişiden şikayetçi oldu. İbrahim K., polisteki ifadesinde, 10 Nisan günü sosyal medya üzerinden tanıştığı 'bayan deniz' kullanıcı isimli bir erkek ile aynı gün ilişki için evinde buluştuklarını ve bir süre sonra elinde silah olan 2 kişinin yan odadan çıkıp, kendisini darp ederek çıplak videolarını çekip, şantaj yaptıklarını anlattı. İbrahim K., ifadesinde, şüphelilerin kredi kartı ve banka kartlarını da alarak 4 bin lirasını gasp ettiklerini, ertesi gün tekrar aramaları üzerine 2 bin 200 lira verdiğini belirtip, 10 bin lira para istediklerini ancak 16 Nisan'a kadar zaman isteyip, buluşma ayarladığını da anlattı.

PARALARI TESLİM ETTİ, OPERASYON BAŞLADI

Bunun üzerine polis, plan yapıp, İbrahim K., ile ortak hareket etti. Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi'ndeki buluşma noktasında İbrahim K.'nin önceden seri numarası alınmış paraları şüphelilerden birine teslim etmesi üzerine operasyonu başlattı. Şüpheli, A.Y. (27) suçüstü yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında ele geçirilen 7.65 milimetre çapındaki tabancaya el konuldu. Gözaltına alınan A.Y.'nin ifadesinden yola çıkan polis, ertesi gün A.İ.E. (30) de gözaltına aldı. Soruşturmayı daha da derinleştiren polis, bu sabah şüpheliler H.E. (31) ile A.B.'yi (34) de evlerinde gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden polisteki işlemleri tamamlanan A.Y. ile A.İ.E., bugün sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Bugün gözaltına alınan diğer 2 şüphelini ise polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Operasyon kapsamında firari 1 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.



Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 20.04.2020 03:40:00 1045 0

Tarih: 20.04.2020 03:40
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00