Anahtar Kelimeler: ' Kavun Festivali Yarın Başlıyor

KÜLTÜR - Urla Belediyesi tarafından Nohutalan Köyü’nde yarın 6'ncısı düzenlenecek "Nohutalan Kavun Festivali" ile ilçe sarıya boyanacak, her yer kavun kokacak. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "En iyi kavun yarışması ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konserinin de düzenleneceği festivalde, halkımız hem eğlenceye hem de kavuna doyacak" dedi.

Nohutalan Kavunu'nun kendine has kokusu ve farklı aroması olduğunu söyleyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, etkinlik ile hem üreticinin hem de vatandaşların yüzünün güleceğini belirtti. Kokusuyla ünlü susuz kavunların süsleyeceği stantlarda üreticilerin ürünlerini sergileyeceğini vurgulayan Başkan Oğuz, "Festivalimizde 1500 civarında yani 5 tona yakın kavunun satılacağına inanıyoruz. Festivalimizin her yıl daha fazla ilgi çekip büyümesi bizleri de memnun ediyor" diye konuştu.

YARIŞMA DA VAR KONSER DE

Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ve kavun yarışmasının da festivali daha eğlenceli hale getireceğini sözlerine ekleyen Başkan Oğuz, "Tüm vatandaşlarımızı saat 11:00'de Nohutalan'a bekliyoruz. Urla'dan gelecekler içinse saat 10:00'da Urla Cumhuriyet Meydanı'ndan araç kaldırılacak. Hem eğlenceye hem kavuna doymak için haydi Nohutalan'a" diye konuştu.  



Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

Alaşehir'de ilk kez 'Cennet Hurması Festivali' düzenlenecek

Muazzez Abacı'nın mal varlığı belli oldu

Doğduğu topraklarda 35 yıldır kimliksiz ve vatansız yaşıyor

Henüz 17 yaşında ama 95 yıl hapisle aranıyordu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 23.08.2019 01:39:00 711 0
Tarih: 23.08.2019 01:39 Güncelleme: 23.08.2019 01:39
Haberi Sesli Oku