Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Üniversite Öğrencisinin Büyük Başarısı

Üniversite Öğrencisinin Büyük Başarısı

SARUHANLI - Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İsmet Tuğba Yüceel (24) ülke genelinde düzenlenen proje yarışmalarında elde ettiği birinciliklerin mutluluğunu yaşıyor.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İsmet Tuğba Yüceel (24) ülke genelinde düzenlenen proje yarışmalarında elde ettiği birinciliklerin mutluluğunu yaşıyor.

Saruhanlı İlçesinde yaşayan Yüceel, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada ülke genelinde düzenlenen üç ayrı proje yarışmasında üç Türkiye birinciliği elde ettiğini belirtti.

“İnanmak başarmanın yarısıdır” sözünü kendisine ilke edindiğini, çalışmalarına da bu sözden yola çıkarak başladığını anlatan Yüceel, katıldığı yarışmaları ve elde ettiği birinciliklerin hikayesini şöyle anlattı:

“Bir süre önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca “Güvenilir gıda” projesinin tanıtımı için “Genç iletişimciler yarışıyor” adı altında bir proje yarışması düzenlendi. Burada ki amaç, Bakanlığın uygulamaya koyduğu “Güvenilir gıda” projenin kamuoyunda daha fazla tanınmasını sağlamaktı. Bende bu konuda “Sağlığımızı şansa bırakmayalım” isimli bir proje geliştirdim. Yapılan değerlendirme sonucunda projem birinci seçildi. Böylelikle yarışmada Türkiye birincisi oldum.

Katıldığım bir diğer yarışma ise Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin “e-devlet” internet adresinin kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği proje yarışmasıydı. Bu yarışma için “Bağlandıkça büyüyoruz” diye bir proje hazırladım. Bu da büyük ilgi gördü ve birinci oldum.

Öte yandan İzmir’de Ekmekçi firmasının firmalarının tanınırlığını ve satış oranlarını artırmak için düzenlediği  “Kurumsal iletişim” yarışmasına katıldım. Bu yarışmada da birinci olarak üç Türkiye birinciliği elde ettim. Mutlu ve gururluyum.”

Yüceel, başarısını azimli ve düzenli çalışmaya borçlu olduğunu, gelecek akademik kariyer yaparak mezun olduğu alanla ilgili bir sektörde çalışmayı planladığını dile getirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor