MANİSA - Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, 15 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da koşulacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, maraton kapsamında trafiğe kapatılacak yolları bildirerek, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için uyarıda bulundu.

Vestel ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, 14 Mayıs Cumartesi günü çocuk koşusu; 15 Mayıs Pazar günü de yarı maraton koşusuyla başlayacak. Maraton kapsamında 15 Mayıs Pazar günü 07.00-12.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapalı olacak, bazı yollar da polis kontrolünde açık olacak. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, trafiğe kapalı olacak yollarda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına tedbirli olunması belirtildi.

Pazar Günü Trafiğe Kapalı Yollar

Birlik Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Üngör Çalışır Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı, Malazgirt Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı, Mimar Sinan Bulvarı Manisa Giriş Yönü, İzmir Caddesi, Hükümet Caddesi, 8 Eylül Caddesi, Tarzan Bulvarı, 19 Mayıs Bulvarı.

Polis Kontrolünde Açık Yollar

Murat Caddesi, Manisa Çevre Yolu, Bahri Sarıtepe Caddesi, Kumludere Caddesi (Kırmızıköprü), Mehmet Akif Ersoy Caddesi Lale Meydanı Gidiş Yönü, İbrahim Gökçen Bulvarı, Mimar Sinan Bulvarı İzmir Gidiş Yönü, Tevfikiye Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı OSB Giriş Yönü.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 12.05.2022 17:09:00 906 0

Tarih: 12.05.2022 17:09

Haberi Sesli Oku