Anahtar Kelimeler: Ulucami’ Geçişleri Artık Güvenli

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Ulucami mahallesinden geçen derede yaptığı 3 adet prefabrik kutu menfez imalatı ile yağışlı havalarda taşkın tehlikesine karşı önlem alırken yol geçişlerini de rahatlattı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı menfez çalışmaları ile hem vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya hem de taşkın tehlikelerine karşı önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli ilçesine bağlı Ulucami mahallesinden geçen derede 3 adet prefabrik kutu menfez imalatı gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışma ile taşkın tehlikesine karşı önlem alınırken vatandaşların tarım arazilerine ulaşımları da rahatladı.

Çalışmalar titizlikle tamamlandı

Ulucami Mahalle Muhtarı Hüseyin Ertekin, tamamlanan çalışmanın çok titiz bir şekilde yapıldığını belirterek, “Vatandaşlarımız tarım arazilerine ulaşma konusunda sıkıntılar yaşıyordu. Yapılan bu çalışma ile bu sorunumuz ortadan kalktı. Çok güzel bir hizmet oldu. Efsane Başkan Cengiz Ergün’e Ahmetli’ye ve mahallemize göstermiş olduğu bu özveriden dolayı şahsım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 2.11.2021 12:35:00 981 0
Tarih: 02.11.2021 12:35 Güncelleme: 02.11.2021 12:35
Haberi Sesli Oku