Son Dakika

AKHİSAR - Dün hayatını kaybeden ülkücü hareketin sembol isimlerinden ve MHP´nin ve BBP´nin kurucularından biri olan Ahmet Er, son yolculuğuna uğurlandı. 90 yaşında hayata gözlerini yuman Er´in cenazesi ülkücü camiayı bir araya getirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın da Er´in ailesini telefonla arayarak taziyelerini bildirdiği öğrenildi. 
27 Mayıs 1960 ihtilalinde Milli Birlik Komitesi Üyesi olan dün vefat eden 90 yaşındaki Ahmet Er, ülkücü camiayı bir araya getirdi. Ahmet Er´in doğduğu ve son yıllarını geçirdiği Akhisar´ın Sünnetçiler Mahallesi´ndeki cenaze törenine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP´den ihraç edilen Gaziantep bağımsız milletvekili Ümit Özdağ, çevre ilçelerin BBP il ve ilçe yöneticileri, Alperen Ocakları yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ahmet Er´in şehit genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu´nun çok değer verdiği bir zat olduğunu ve en son geçen hafta kendisini ziyaret ettiğini ve gençlere yönelik birçok nasihatte bulunduğunu kaydetti.

Çiftçilik yapıyordu
Uzun yıllar siyaset ve yazarlıkla uğraştıktan sonra eşi Melahat Er ve oğulları ile birlikte doğduğu köy olan Sünnetçiler´e yerleşen Ahmet Er burada çiftçilik yapıyordu. Uzun zamandır tedavi gören ve dün 90 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Er´in vefatı büyük üzüntüye neden olurken, eşi Melahat Er ve oğulları Bahadır (64) ve Baybars (56) taziyeleri kabul etti. Ahmet Er´in ortanca oğlu Kürşat Er (63) ise cenaze törenine katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın da Er´in ailesini telefon ile arayarak taziyelerini bildirdiği öğrenildi. 
Ahmet Er´in cenazesi, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker´in, ülkücü camianın ve binlerce vatandaşın katılımı ile Sünnetçiler Camii´nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Sünnetçiler Mezarlığında toprağa verildi.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 31.05.2017 08:19:33 571 0
Tarih: 31.05.2017 08:19 Güncelleme: 31.05.2017 08:19
Haberi Sesli Oku