HABER MERKEZİ - Ülkü Ocakları, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı. Açıklamada "Ortalığı yakıp-yıkanlar milliyetçiler iktidara geldiğinde IŞİD`i mumla arar." dedi.

Ülkü Ocakları, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı. İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından yapılan açıklamada, `IŞİD’in Ayn El Arab’a saldırısını gerekçe gösteren terör örgütü PKK yanlıları, İstanbul’da okul, otobüs, bankamatik, benzinlik, PTT şubesi ve sivil araçları yakarak aleni olarak bir şehir isyanı provası gerçekleştirmeye çalışmış özellikle Ülkü Ocaklarımızın bulunduğu binalara saldırılmak istenmiş ancak, duyarlı yüce Türk vatandaşı tarafından engellenmiştir.

Hükümetin destekleyerek palazlandırdığı 2 terör örgütünün birbirine düşmesi sonucunda yaşanan hadiseler Türk milletini asla ilgilendirmemektedir.

Kaos ortamından yararlanmak isteyen terör örgütü mensupları provakasyona üniversitelerden devam etmek istediği açıkça ortadadır.Türk Milleti’nin huzurunu bozmak isteyen kalleşlere geçit vermemeli ve bu kişileri tespit ederek adaletin önüne çıkarmalıdır.
Bu süreçte bizlere düşen tek bir görev vardır, o da milletimizin oy verdiği hükümetin ne kadar acz içinde olduğunu yine milletimize gösterebilmektir.

Türk Milliyetçileri iktidara geldiği gün, bugün sokaklarda ortalığı yakıp-yıkarak; insanlarımızı tehdit ederek propaganda yapan PKK terör örgütü mensupları IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır. Adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütü milletimizi tehdit edemeyecek; Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırlarına yaklaşma cüretini dahi gösteremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütlerinin cirit attığı; kirli oyunların sahnelendiği bir coğrafyada asla ve asla terör örgütleriyle iş birliği yapmayacak, milletinin menfaatlerini her şeyin ve herkesin üzerinde tutacaktır` denildi.



Fethiye'de silahlı saldırı: 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! Dehşet saçan saldırgan yakalandı

Bıçak ve tahralı dehşet! Çocuk parkında cinayet!

Cinayet suçundan aranan şahıs yakalandı

Fethiye'de aile katliamı: 3 ölü

Salihli'de yangın felaketinin yaraları sarılıyor

Bir Seçil Erzan vakası da İzmir'de: 300 milyonluk vurgun

Alaşehir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon

Saruhanlı'da Emniyet Müdürlüğü'nden elektrikli bisiklet ve motosikletler için önemli uyarı

Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 9.10.2014 09:08:32 334 0

Tarih: 09.10.2014 09:08

Haberi Sesli Oku