Anahtar Kelimeler: Ülkü Ocakları Dost Uzattı

            TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi´nin hayata geçirdiği Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi´ne Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´ndan destek geldi. Üyelerine çağrıda bulunarak kullanılmamış ve 2. el kıyafet topladıklarını ifade eden Ocak Başkanı Cemal Gürefe, ilçedeki büyük beklentinin karşılanmış olmasının memnuniyetini yaşadıklarını belirterek, ?Merkeze olan desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Önemli olan ilçemizdeki birlikteliği pekiştirmek, bu paylaşmayı daim ettirerek yüzleri güldürebilmektir. Çağrımıza cevap vererek katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.

           Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´in seçim vaadleri arasında yer alan ve hayata geçirilerek yankı uyandıran sosyal sorumluluk projelerinden Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi´ne Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´ndan destek geldi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cemal Gürefe, topladıkları kıyafet ve ayakkabıları merkeze teslim etti. Projenin geniş kitlelerce büyük beğeni topladığını ifade ederek Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´e teşekkür eden Gürefe, ?Turgutlumuz hayırseverliği, yardımlaşmasıyla adından söz ettiren bir ilçe. Belediyemiz de böylesi bir uygulamayla önemli bir ihtiyaca cevap vermiştir. Biz de Ülkü Ocakları olarak sosyal sorumluluğumuz gereği elimizden gelen desteği vermeye ve bunu devam ettirmeye çalışacağız. Önemli olan hiç ilçemizdeki birlikteliği pekiştirmek, daim ettirerek yüzleri güldürebilmektir. Bu vesileyle çağrımıza cevap vererek katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Siz de Destek Verebilirsiniz

         Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi, haftanın 5 günü mesai saatlerinde ve Cumartesi günleri 12:30´a kadar hizmet veriyor. Yardım malzemeleri irtibata geçen kişilerin evlerinden alınarak, merkeze götürülüyor. Merkezde temizleme işlemi yapılarak raflara yerleştiriliyor. Merkezden faydalanacak ihtiyaç sahipleri ise kayıt formlarının ardından kendilerine verilecek kartlarla dilediği malzemeyi alabiliyor. 



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 2.09.2016 12:33:19 0
Tarih: 02.09.2016 12:33 Güncelleme: 02.09.2016 12:33
Haberi Sesli Oku