MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir üzerinde çalışmaları devam eden otobüslerde elektronik kart dönemi 5 Ocak itibariyle resmen hayata geçiyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin, vatandaşların daha hızlı ulaşım imkanına kavuşabilmesi amacıyla bir süredir çalışmalarına devam ettiği elektronik kart dönemi il genelinde resmen start alıyor. Manisalı vatandaşlar kişiselleştirilmiş elektronik kartlarıyla il genelinde istedikleri yere ulaşım imkanı kazanıyor. 5 Ocak tarihi itibariyle Manisa´nın 17 ilçesinde ulaşımda tek kart döneminin başlayacağını belirten MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu,? Bir süredir vatandaşlarımızın kart dönüşümleri ile ilgili il genelinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra tüm toplu ulaşım araçlarımızda kart okuma cihazlarımızı da yeni sisteme uygun bir şekilde yeniliyoruz. 5 Ocak tarihi itibariyle de resmen ulaşımda tek kart dönemi başlıyor? dedi.
Manisa Kartın vatandaşlara birçok kazanımı olacağını da dile getiren Oluklu, ?Manisa Kart çok yönlü olarak tasarlandı. Bu anlamda vatandaşlarımız Manisa kart ile hem toplu ulaşım araçlarını kullanabilecek, hem kapalı otoparklarımızdan yararlanabilecek. Bunun gibi birçok alanda kullanımı mevcut. Bu anlamda Manisa Kart ile vatandaşlarımız daha hızlı bir şekilde hizmetlerden faydalanabilecek? dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.01.2017 10:01:02 421 0

Tarih: 05.01.2017 10:01
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00