Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Uğur Aydemir Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

Uğur Aydemir Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

MANİSA - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarete Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Manisa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Sipahi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kalfa Kaplan ve beraberindeki heyet Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Yunusemre Kaymakamlığı Toplantı Salonunda AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatının katılımlarıyla toplantı gerçekleşti. Toplantıda Yunusemre ilçesinin eğitim sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı konuşmada, ” AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ilçemizin sorunları ile yakinen ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Bizlerde Yunusemre ilçemizde eğitimi daha üst seviyelere çıkarmak için var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden başta AK Parti Manisa Milletvekilimiz Uğur Aydemir olmak üzere, toplantımıza katılan Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay’a AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Toplantı dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından sona erdi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor