Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,27% -0,20
  • EURO

    34,84% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2412,00% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3904,61% 0,45

Üçpınar’da Altyapı Çalışmaları İçin İlk Adım Atıldı

Üçpınar’da Altyapı Çalışmaları İçin İlk Adım Atıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesinin altyapısını yenilemek için proje çalışmalarına başladı. Mahallede yapılan harita ölçüm çalışmalarını MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de Projeler Daire Başkanı Türkan Taş Köro

MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesinin altyapısını yenilemek için proje çalışmalarına başladı. Mahallede yapılan harita ölçüm çalışmalarını MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de Projeler Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eski altyapı bırakmamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yunusemre ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesinde de altyapı dönüşümü için ilk adımlar atıldı. Sahada yapılan harita ölçüm çalışmalarını MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de sahaya çıkarak inceledi. Çevik’e, Projeler Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile şube müdürleri Taner İçöz ve Kadri Akkurt eşlik etti. Altyapı projesi hazırlanması için yapılan çalışmaları değerlendiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Üçpınar Mahallesinin altyapısını yenilemek amacıyla proje çalışmalarına başlandı. Ekiplerimiz harita ölçümlerini gerçekleştiriyor. Yapılacak olan çalışma ile mahalledeki eski altyapının getirmiş olduğu sorunları çözmüş olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor