ASAYİŞ - İzmir´in Buca ilçesinde, sabaha karşı bir evde çıkan yangında 8 yaşındaki Pelin Ç. ile kardeşi 1 yaşındaki Emir Ç. yanarak can verdi. Pelin Ç.´nin kardeşlerini yanan evden çıkardığı fakat 1 yaşındaki kardeşini almak için tekrar girdiği sırada kardeşiyle birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üç kardeşini kurtardı, dördüncüyü kurtarmak isterken öldü - Tıkla İzle

Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Kuruçeşme mahallesindeki tek katlı bir evde çıkan yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, evde bulunan 3 yaşındaki Ata Ç., 5 yaşındaki Baran Ç. ve 6 yaşındaki Arda Ç. yan sokakta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Yangın, ekipler tarafından söndürülürken, çatısı çöken bina kullanılamaz hale geldi. Eve giren ekipler, Pelin Ç. ile kardeşi Emir Ç.´nin cansız bedenlerini yan yana buldu. Talihsiz Pelin ile Emir´in cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yanan evin penceresinde bir kısmı yanık olarak duran Fethullah Gülen´in yazdığı Kırık Testi isimli kitap dikkat çekti.

ÜÇ KARDEŞİ ABLA KURTARMIŞ

Mahalle sakinleri 3 kardeşini evden ablaları Pelin Ç.´nin çıkardığını daha sonra küçük kardeşini kurtarmak için girdiğini ve birlikte öldüklerini söyledi. Ailenin geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen mahalle sakinleri, ?Çocuklar hep ortalıktaydı, pek sahip çıkan yoktu. Çocuk seslerini duyduk. Sonra baktık tepeden alevleri gördük. Alevler birden her yeri sardı. İtfaiye geç geldi. Söndürdükten sonra girebildi, itfaiyenin yapacağı bir şey yoktu iş işten geçmişti? dedi.

?EVİMİZİ SAKALLI BİRİ YAKTI?

Hastanede tedavi altına alınan üç kardeşin ?Evimizi sakallı biri yaktı? demesi üzerine polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatan ekip bir kişiyi gözaltına aldı.



Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.12.2015 14:28:06 753 0
Tarih: 06.12.2015 14:28 Güncelleme: 06.12.2015 14:28
Haberi Sesli Oku