TEKNOLOJİ - Popüler sosyal medya mecralarından Twitter'ın açıkladığı 2014 ikinci dönem şeffaflık raporuna göre Türkiye, bin 820 paylaşıma ve 62 kişinin hesabına erişimi engelleterek listede açık ara birinci oldu.

2014 yılında erişime engellenen 2 bin 233 tweet'in 2 bin 3 tanesi, Türkiye`nin talebiyle meydana geldi.

Rakiplerine oranla kullanıcılarının en aktif şekilde paylaşımlarda bulunduğu Twitter, 2014 yılı ikinci dönem şeffaflık raporunu açıkladı. Önceki dönemde olduğu gibi bu dönem de Türkiye, tweet erişimine en çok engel talebinde bulunan ülke olarak kayıtlara geçti. Twitter'ın paylaştığı rakamlara göre Türkiye, 376 içerik kaldırma talebinin 328'ine sahip olarak listede açık ara birinci oldu. Talepler sonucunda bin 820 paylaşıma ve 62 kişinin hesabına erişim engellendi.

Türkiye'yi 27 içerik kaldırma talebiyle Brezilya ve 6 taleple ABD takip etti. ABD'de hiçbir paylaşıma ve hesaba erişim engellenmedi ancak Brezilya'da 101 paylaşıma ve 5 kişinin hesabına erişim engellendi. 4 içerik kaldırma talebinde bulunan Japonya'da ise 19 paylaşıma erişim engellendi.
Böylece 2014 yılında erişime engellenen 2 bin 233 tweetin 2 bin 3 tanesi Türkiye'nin talebiyle gerçekleşti.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 9.05.2015 12:04:33 623 0
Tarih: 09.05.2015 12:04 Güncelleme: 09.05.2015 12:04
Haberi Sesli Oku