SARUHANLI - E-ticaret hacminin bir yılda yüzde 66 büyüdü. Türkiye’de e-ticaret faaliyeti gösteren firma sayısı 256 bin 861’e ulaştı. E-ticaret alanında faaliyet gösteren firmaların büyümesine katkı sağlamak amacıyla kurulan E-Ticaret İşveren Sendikası, bu alanda hizmet veren ilk sendika olma özelliği taşıyor.

Türkiye’nin ilk e-ticaret işveren sendikası kuruldu. E-Ticaret İşveren Sendikası (E-TİS), e-ticaret alanında faaliyet gösteren firmaları destekleyerek geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacak. E-TİS, ulusal ve uluslararası alanlarda kârlılığı yüksek işletme sayısını artırmayı hedefliyor. 

E-TİS, e-ticaret firmalarının yasal temsilci olarak faaliyetlerine başladı

Genel kurulda konuşan E-Ticaret İşveren Sendikası Genel Başkanı Erdem Yanık, “Anayasa’mızın 51. maddesine istinaden kurulan ve e-ticaret alanında faaliyet gösteren şirketlerimizi temsil eden ilk sendika olarak, yenilikçi uygulamalar geliştirmeyi, teknolojiyi en üst seviyede kullanarak ulusal ve uluslararası alanlarda kârlılığı yüksek verimli işletmelerimizin sayısını artırmayı hedefliyoruz.” dedi. E-Ticaret İşveren Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Azat Gökçe ise faaliyet raporunda yapılmış ve yapılacak olan eğitim, anlaşmalı kurumlar protokolü, kurum ziyaretleri ve üyelere özel faaliyetler hakkında bilgiler verdi. E-ticaret İşveren Sendikası, gerçekleştirilen ilk olağan genel kurulunda alınan kararla Tüm İşverenler Sendikaları Konfederasyonu’na (TİSKO) katıldı. 

E-ticaret hacmi 226 milyar liraya ulaştı

Türkiye’de e-ticaretin geldiği noktayı etik ve ticari değerleri gözeterek daha da ileriye taşımayı planladıklarını vurgulayan E-Ticaret İşveren Sendikası Denetim Kurulu Başkanı Mesut Şenel ise “Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de e-ticaret faaliyetinde bulunan 256 bin 861 işletme bulunuyor. 2020’de e-ticaret hacmi 2019’a göre yüzde 66 artarak 136 milyar liradan 226,2 milyar liraya yükseldi. E-ticaret alanında faaliyet gösteren şirketlerin katma değerli hizmetlerle yurt dışına açılmalarına destek olacağız.” açıklamasında bulundu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 17.04.2021 04:49:00 804 0

Tarih: 17.04.2021 04:49
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00