Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10677,5%0,19
  • DOLAR

    32,23% 0,04
  • EURO

    34,99% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2437,98% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3897,55% 0,00

Türkiye´nin En Genç Şoförler Odası Başkanı Bilek Mazbatasını Aldı

Türkiye´nin En Genç Şoförler Odası Başkanı Bilek Mazbatasını Aldı

Saruhanlı´da geçtiğimiz cumartesi günü olağan genel kurul toplantısını yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Başkanı seçilen Arif Bilek Mazbatasını aldı.

SARUHANLI - Saruhanlı´da geçtiğimiz cumartesi günü olağan genel kurul toplantısını yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Başkanı seçilen Arif Bilek Mazbatasını aldı.

Başkan Bilek, mazbata töreninde yaptığı açıklamasında, çalışmaların oda olarak şoförler için daha etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek ŞÖYLE DEDİ; ?Bir genel kuruldan daha yüzümüzün akıyla çıktık. Başarılı bir genel kurul oldu. Bu seçimi de kazandığımız için hepinizi kutlarım. Mazbatamızı aldık ve göreve bugün resmen başlamış olduk. Bu seçimin sonucu odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını, bir 4 yılı daha başarılı şekilde götürerek, üyelerimiz lehinde başarılı sonuçlar alacağımız yeni bir çalışma dönemi diliyorum. Yeni görev dönemi hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ekibimle beraber çıktığımız bu yolda hem ilçemize hemde üyelerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivil toplum ve kamu kurumlarıyla diyaloğumuz aynen devam edecek. Şoför arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor