MANİSA - Konya´da 22-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Badminton Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Kurumlar arası Çocuk Yurtları Badminton turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Badminton takımı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ı makamında ziyaret etti.

Beş yıldır üst üste şampiyon olan takımın sporcuları kazandıkları kupa ve madalyaları Vali Bektaş´a takdim ederek mutluluklarını Vali Bektaş ile paylaştılar. Mert Ayyürü ve Kezban Özcan ise Badminton Türk Milli Takımına seçilmesi mutluluğu artırdı.

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, ?Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Badminton Federasyonu´nun ortaklaşa düzenlediği Badminton Türkiye Şampiyonası 5. kez 22-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Konya ilinde yapılmıştır. Müsabakalara Türkiye genelinden 55 takım, toplamda 460 sporcu katılmıştır. Düzenlenen turnuvaya Manisa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kurumunda kalan 8 çocuk, Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğünden çalıştırıcı antrenör ile katılım sağlanmış ve takımımız 480 puan toplayarak 1998-2001 gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü antrenörü Hatice Tokmakçı tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü spor salonunda haftanın 7 günü devam eden çalışmalarda hazırlanan sporcular 2012-2013-2014-2015 ve 2016 yıllarında toplam 5 kez Türkiye şampiyonu olmuşlardır. Mert Ayyürü ve Kezban Özcan Tekler Finalinde Türkiye 2.si, Mert Ayyürü ve Şehriban Tümer Karışık Çiftler Finalinde Türkiye 2.si, Ümit Doğan ve Dilara Memi Karışık Çiftler  Yarı Finalinde Türkiye 3.sü oldular. Müfit Can Keskin, Yasin Yalçın ve Kirami Cılız Türkiye İlk 8.si olarak toplamda 480 puan alarak Türkiye Şampiyonu oldular. Yine aynı zamanda Mert Ayyürü ve Kezban Özcan isimli çocuklarımız da Badminton Türk Milli Takımına seçildiler? dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ?Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı kurumlarımızdaki çocuklarımız artık başa güreşiyorlar, önde yarışıyorlar. Gerçekten kendilerine emek veriliyor ama verilen emeğin karşılığını da veriyorlar. Türkiye genelinde bizim çocuklarımız şampiyon olup kupayı getirdiler. Ben kendilerini tebrik ediyorum? şeklinde konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş başarılı sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Arıcılık Kursları ile sürdürülebilir üretim hedefleniyor

SARUHANLI'da 15 YILLIK ENGELLİ ŞOFÖRE 'ARAÇ KULLANAMAZSIN' KARARI

Saruhanlı'da vefat...

Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.06.2016 11:24:10 740 0
Tarih: 07.06.2016 11:24 Güncelleme: 07.06.2016 11:24
Haberi Sesli Oku