MANİSA - Türk Kızılay Manisa Şubesi ve Yeşilay Manisa Şubesi arasında "Yeşilay yanımda, Gönüllüler sahada" projesi kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

"Yeşilay yanımda, Gönüllüler sahada" temasıyla imzalanan protokol ile 60 gönüllüye, "Afetler ve korunma bilinci" ve "Afetlerde ilk yardım" eğitim semineri verilecek.

Türk Kızılay Manisa Şubesi Gönüllü Merkezinde düzenlenen işbirliği protokolüne, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ve Yeşilay Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı katıldı.

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Türk Kızılay ve Yeşilay Manisa Şubesi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile 60 gönüllüye "Afetler ve korunma bilinci" ve "Afetlerde ilk yardım" eğitim semineri verileceğini söyledi.

Dünya'da ve Türkiye'de her an bir afetin meydana geldiğini belirten Keresteci, "Yeşilay Manisa Şubesi ile imzaladığımız protokol ile gönüllülerimize "Afetler ve korunma bilinci" ile "Afetlerde ilk yardım" eğitim semineri verilecek. Bu eğitimlerle birlikte afetlere karşı bilinçli bireyler yetiştirerek, afet anlarında sahada vatandaşlarımızın yanında olacağız." dedi.

Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ise yaptığı açıklamada, Hilal kardeşliği ile proje amacının gençlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi ve bu konuda farkındalığın arttırılması olduğunu söyledi.

Proje kapsamında, Yeşil Kitap Kahve'de genç gönüllüler için çeşitli etkinlikle düzenleyeceklerini belirten Fulcun, şunları söyledi:

"Hilal kardeşliği ile amacımız, "Yeşilay yanımda, Gönüllüler sahada" projesiyle afetlere karşı gönüllülerimizin bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalığın arttırılması. Bu proje ile iki güzide kurum, Türk Kızılay ve Yeşilay Manisa Şubeleri işbirliği yaparak projenin ilerlemesine katkı sağlayacaklardır.

Projeyle birlikte, Yeşil Kitap Kahve'mizde yapacağımız müzik dinletileri, söyleşiler, kitap ve sinema tahlil günleri yazar ve genç okur buluşmaları, diksiyon ve beden dili eğitimleri, dış ortamlarda doğa yürüyüşleri ve temizlik aktiviteleri, geleneksel bocce eğitim ve turnuvası şeklinde gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle gençlerimizi bir araya getirip, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklar konusunda çalışmalar yapacağız."



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.02.2022 16:41:00 798 0

Tarih: 10.02.2022 16:41 Güncelleme: 10.02.2022 16:41
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00