SARUHANLI - Türk Kızılay İzmir Şube Başkanlığı bünyesinde, Kadın Kolları Başkanlığı kuruldu. Başkanlığa ise İzmirli Gazeteci-Yazar Gözde Yener Birman getirildi.

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’ın girişimleriyle oluşturulan Kızılay İzmir Kadın Kolları’nın Başkanlığına getirilen Gazeteci-Yazar Gözde Yener Birman, kentte özellikle kadınlara yönelik çeşitli projeler üreteceklerini söyledi. Birman, “Ekibimle birlikte her zaman farklı projelerle her türlü ihtiyaca hizmet etmek için merhamet eli olmaya hazırız” dedi. 

Başkan Gözde Yener Birman, “Türk Kızılay, çok güçlü bir yardım kuruluşu. Yakın zamanda tüm Türkiye çapında kadın kolları teşkilatlanmasına gidildi. Şu ana kadar birçok il ve ilçede kadın kolları faaliyet göstermekte. İzmir’de de bugünden itibaren faaliyetlerimize başlamış bulunuyoruz. İzmir’de özellikle kadınlara yönelik çeşitli projeler üretmek istiyoruz. Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’ın da desteğiyle Kızılay İzmir Kadın Kolları Başkanı olarak dinamiği ve vizyonu yüksek bir ekiple faaliyet göstereceğiz. İzmir’e, aydın ve çağdaş Türk kadınına yakışır işlere imza atmak üzere hepsi kendi alanlarında profesyonel olan kişilerden oluşan kadın kolları yönetim kurulumuz gönüllülük esasına göre çalışıyor. Şebnem Yahşi, Fulya Yıldız, Hande Arslanalp, Gonca Aslan, Pınar Süral Özer, Ferzan Yapkuöz ve Nilüfer Karadal ile birlikte farklı projelerle her türlü ihtiyaca hizmet etmek için merhamet eli olmaya hazırız” diye konuştu.

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ise “İzmir Şube’ye kadın eli değecek, kadın gönüllülerimiz ile birlikte kentte birçok faaliyet planlayacaklar. Gözde Yener Birman ve çok değerli ekibi, şimdiden çalışmalara başladı. Kadın Kolları Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum, güzel projeler yöneteceklerinden eminim. Kızılay faaliyetlerimize destek olmak isteyen tüm kadınlarımızı gönüllü olmaya davet ediyoruz” dedi.



Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.09.2021 03:56:00 816 0

Tarih: 13.09.2021 03:56 Güncelleme: 13.09.2021 03:56
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00