Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Şube Başkanı Melahat Uz’u ağırladı. Ziyarette, kadınların ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir alan için görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün, geçtiğimiz yıl Haziran ayında göreve gelen Melahat Uz’a da başarılar diledi.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Dernek Şube Başkanı Melahat Uz ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Cengiz Ergün, ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli eser ile fincan takımını ziyaret anısına konuklarına takdim etti. Derneğin kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı da, Başkan Ergün’e hediye takdiminde bulunarak, birlikte yer aldıkları fotoğraflardan oluşan albümü de hediye etti.

Kadınlara Yönelik Çalışmalar Hakkında Bilgiler Verdi

Ziyarette derneği faaliyetleri hakkında bilgi veren Kafkaslı, Başkan Ergün’ün Manisa’ya önemli hizmetler verdiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayından itibaren derneğin Şube Başkanlığı görevini devraldığını belirten Melahat Uz da, yeni dönemde yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette, kadınların ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir alan için görüş alışverişinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların üretimde söz sahibi olmaları, gelir elde etmeleri noktasında yaptıkları hizmetleri konuklarına aktaran Başkan Ergün, bu noktada üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün, geçtiğimiz yıl Haziran ayında göreve gelen Melahat Uz’a da başarılar diledi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 1.03.2022 15:46:00 1510 0

Tarih: 01.03.2022 15:46
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00