Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Şube Başkanı Melahat Uz’u ağırladı. Ziyarette, kadınların ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir alan için görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün, geçtiğimiz yıl Haziran ayında göreve gelen Melahat Uz’a da başarılar diledi.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Dernek Şube Başkanı Melahat Uz ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Cengiz Ergün, ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli eser ile fincan takımını ziyaret anısına konuklarına takdim etti. Derneğin kurucu Başkanı Mübeccel Kafkaslı da, Başkan Ergün’e hediye takdiminde bulunarak, birlikte yer aldıkları fotoğraflardan oluşan albümü de hediye etti.

Kadınlara Yönelik Çalışmalar Hakkında Bilgiler Verdi

Ziyarette derneği faaliyetleri hakkında bilgi veren Kafkaslı, Başkan Ergün’ün Manisa’ya önemli hizmetler verdiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayından itibaren derneğin Şube Başkanlığı görevini devraldığını belirten Melahat Uz da, yeni dönemde yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette, kadınların ürettikleri ürünleri satabilecekleri bir alan için görüş alışverişinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların üretimde söz sahibi olmaları, gelir elde etmeleri noktasında yaptıkları hizmetleri konuklarına aktaran Başkan Ergün, bu noktada üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün, geçtiğimiz yıl Haziran ayında göreve gelen Melahat Uz’a da başarılar diledi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 1.03.2022 15:46:00 1471 0

Tarih: 01.03.2022 15:46

Haberi Sesli Oku