Anahtar Kelimeler: Eğitim- Genel Başkanı Manisa'

MANİSA - Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Manisa'nın Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Türk Eğitim-Sen üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkanı Talip Geylan Turgutluda yetkili sendika oldukları için sendika üyelerine teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir dizi ziyaret için Manisa'ya geldi. 2021-2022 mutabakat sonuçlarına göre yetki alan Turgutlu ilçesinde sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyelerinin sorunları dinleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Türk Eğitim-Sen'in Turgutluda yetki aldığını ve Gölmarmara ve Saruhanlı ilçekeri ile birlikte üç ilçede yetkili sendika olduklarını aktardı.

Türk Eğitim-Sen Turgutlu ilçe temsilcisi İsmail Alsaç "Turgutlu'da geçen yıl mayıs ayı itibariyle 495 üyemiz vardı. Biz bir yıl içerisinde yeni üyeler yaparak 730 sayısına ulaştık.Bu sayıya ulaşmamızda yönetimdeki arkadaşlarımız ve okul temsilcilerimizin büyük emeği var. Bizedestek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın İse "Türk Eğitim-Sen Manisa şubesi olarak bu sene tü arkadaşlarımızla sahada özveri ile çalışarak Manisa'daki sayımızı 4bin sayısının üzerine çıkarttık. Önümüzdeki süreçte 2023 yılında hem Manisa'da hem de Türkiye'de yetkili sendika olmak istiyoruz. Turgutlu, Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimizde de üye sayılarımızda büyük bir artış sağladık. iş yeri temsilcilerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan " Turgutluda Türk Eğitim-Sen yetkiyi aldık. Bu başarıda emeği geçenlere tebrik ediyorum. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Turgutlu ilçemizde de eğitim çalışanlarının sendikamıza ilgisi fazla. Bundan mutlu oluyoruz. Gurur duyuyoruz. Bir ağustos 2023 yılında yapılacak olan 7'inci toplu sözleşme görüşmelerine hizmet konusunda Türk Eğitim-Sen konfederasyon bazında Türkiye Kamu- Sen yetkili sendika olarak oturacak. Buna yürekten inanıyorum ben. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 1.06.2022 15:20:00 881 0
Tarih: 01.06.2022 15:20 Güncelleme: 01.06.2022 15:20
Haberi Sesli Oku