Anahtar Kelimeler: Eğitim- Genel Başkanı Manisa'

MANİSA - Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Manisa'nın Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Türk Eğitim-Sen üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkanı Talip Geylan Turgutluda yetkili sendika oldukları için sendika üyelerine teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir dizi ziyaret için Manisa'ya geldi. 2021-2022 mutabakat sonuçlarına göre yetki alan Turgutlu ilçesinde sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyelerinin sorunları dinleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Türk Eğitim-Sen'in Turgutluda yetki aldığını ve Gölmarmara ve Saruhanlı ilçekeri ile birlikte üç ilçede yetkili sendika olduklarını aktardı.

Türk Eğitim-Sen Turgutlu ilçe temsilcisi İsmail Alsaç "Turgutlu'da geçen yıl mayıs ayı itibariyle 495 üyemiz vardı. Biz bir yıl içerisinde yeni üyeler yaparak 730 sayısına ulaştık.Bu sayıya ulaşmamızda yönetimdeki arkadaşlarımız ve okul temsilcilerimizin büyük emeği var. Bizedestek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın İse "Türk Eğitim-Sen Manisa şubesi olarak bu sene tü arkadaşlarımızla sahada özveri ile çalışarak Manisa'daki sayımızı 4bin sayısının üzerine çıkarttık. Önümüzdeki süreçte 2023 yılında hem Manisa'da hem de Türkiye'de yetkili sendika olmak istiyoruz. Turgutlu, Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimizde de üye sayılarımızda büyük bir artış sağladık. iş yeri temsilcilerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan " Turgutluda Türk Eğitim-Sen yetkiyi aldık. Bu başarıda emeği geçenlere tebrik ediyorum. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Turgutlu ilçemizde de eğitim çalışanlarının sendikamıza ilgisi fazla. Bundan mutlu oluyoruz. Gurur duyuyoruz. Bir ağustos 2023 yılında yapılacak olan 7'inci toplu sözleşme görüşmelerine hizmet konusunda Türk Eğitim-Sen konfederasyon bazında Türkiye Kamu- Sen yetkili sendika olarak oturacak. Buna yürekten inanıyorum ben. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.



Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Somalı şehit madencinin kızı Betül, pilotluk hayaline kavuştu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Vefat…

Aigai antik kentinde sağlık için yürüdüler

Turgutlu'da kamyonet takla attı: 2 yaralı

Muaythai Zafer Kupası'nda Saruhanlı fırtınası!

CHP Genel Başkanı Özel, Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir'in üniversiteye kaydını yaptırdı

Tel sergiyle üzümün kalitesi 1 numara yükseliyor

Almanya’da yürümekte zorlanırken, Türkiye’de yeniden bisiklete bindi

Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş'ten Türkiye Şampiyonası'nda Çifte Altın

Torbalı'da eğitim uçağı düştü… Pilot adayı öldü!

Saruhanlı’da Vefat… Mahalleyi yasa boğan ölüm!..

Hande Ünsal Selendi’de konser verdi

Yakalanmasalardı 30 Ağustos öncesi ülkeyi kana bulacaklardı

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 1.06.2022 15:20:00 849 0

Tarih: 01.06.2022 15:20 Güncelleme: 01.06.2022 15:20
Haberi Sesli Oku
3.09.2025 09:05:00