TEKNOLOJİ - Türk hacker Skorsky ve ekibi, Türkiye´ye yönelik siber saldırılara, Rusya devlet sitelerine ve Türkiye aleyhinde haber yapan Rus internet sitelerine tarihin en büyük saldırısını gerçekleştirerek yanıt verdi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama Türk hacker Skorsky, ekibiyle birlikte cuma günü başladıkları tarihin en büyük siber saldırısında, önce Türkiye´yi kendi gazetelerinde defalarca tehdit ettiğini belirttiği "http://sputniknews.com/" ve "http://sputniknews.ru" adreslerini, ardından da "gov.ru" uzantılı siteleri hedef aldıklarını ifade ederek, "Sitelerini defalarca erişime kapattık. Mail yazışmalarını ele geçirdik. Siteler DDOS saldırıları ile çökertilmiştir. Aynı zamanda Rus ulusal güvenlik merkezi sitesini, savunma bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yaptık. Siteler yavaşladı ve girişlerde sıkıntılar çıkıyor. Bazı gov.ru uzantı sitelere ise index attık, site mehter marşları ile açılıyor" dedi.

"ONLAR GİBİ HALKI MAĞDUR EDECEK SALDIRILAR YAPMIYORUZ"

Saldırıların kesintisiz sürdüğünü ifade ede Türk hacker, "Biz işgal değil, fetih yapıyoruz. Onlar gibi halkı mağdur edecek saldırılar yapmıyoruz. Bankalar, hastaneler, vakıflar vb gibi siteler serverlar hedefimizde değil" dedi.

Skorksy, Türkiye´ye yönelik saldırılara misliyle karşılık verdiklerini, vermeye devam edeceklerini de ekledi.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 28.12.2015 09:36:19 618 0
Tarih: 28.12.2015 09:36 Güncelleme: 28.12.2015 09:36
Haberi Sesli Oku