TEKNOLOJİ - Türk hacker Skorsky ve ekibi, Türkiye´ye yönelik siber saldırılara, Rusya devlet sitelerine ve Türkiye aleyhinde haber yapan Rus internet sitelerine tarihin en büyük saldırısını gerçekleştirerek yanıt verdi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama Türk hacker Skorsky, ekibiyle birlikte cuma günü başladıkları tarihin en büyük siber saldırısında, önce Türkiye´yi kendi gazetelerinde defalarca tehdit ettiğini belirttiği "http://sputniknews.com/" ve "http://sputniknews.ru" adreslerini, ardından da "gov.ru" uzantılı siteleri hedef aldıklarını ifade ederek, "Sitelerini defalarca erişime kapattık. Mail yazışmalarını ele geçirdik. Siteler DDOS saldırıları ile çökertilmiştir. Aynı zamanda Rus ulusal güvenlik merkezi sitesini, savunma bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yaptık. Siteler yavaşladı ve girişlerde sıkıntılar çıkıyor. Bazı gov.ru uzantı sitelere ise index attık, site mehter marşları ile açılıyor" dedi.

"ONLAR GİBİ HALKI MAĞDUR EDECEK SALDIRILAR YAPMIYORUZ"

Saldırıların kesintisiz sürdüğünü ifade ede Türk hacker, "Biz işgal değil, fetih yapıyoruz. Onlar gibi halkı mağdur edecek saldırılar yapmıyoruz. Bankalar, hastaneler, vakıflar vb gibi siteler serverlar hedefimizde değil" dedi.

Skorksy, Türkiye´ye yönelik saldırılara misliyle karşılık verdiklerini, vermeye devam edeceklerini de ekledi.



Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 28.12.2015 09:36:19 0
Tarih: 28.12.2015 09:36 Güncelleme: 28.12.2015 09:36
Haberi Sesli Oku