Turizm cennetinde vahşi cinayet: Genç kadının bulunduğu evden ilk görüntüler

Türk turistlerin de son yıllarda yoğun olarak ziyaret ettiği Kos adasını sarsan cinayette yeni bilgiler ve görüntüler gelmeye devam ediyor.

Geçen hafta sevgilisi ve yakınlarının ulaşamadığı ve kayıp olan 27 yaşındaki Polonya vatandaşı Anastazja Rubinska’nın cansız bedeni pazar gecesi bulunmuştu. Genç kadının cesedi çöp poşeti, dal ve ot parçalarının altında saklanmaya çalışılmış fakat arama-kurtarma çalışmalarına katılan ekipler genç kadını bulmuşlardı.

İlk belirlemelere göre Rubinska’nın boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, zanlının da 32 yaşındaki bir Bangladeşli olduğu açıklanmıştı. Gözaltına alınan ve sorgusu sırasında birçok detayı paylaşan Salahuddin S. isimli adam genç kadını evine davet ettiğini ve haşhaş verdiğini söyledi.

Salahuddin S., Rubinska’nın rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini fakat daha sonra ise evden çıktığını söylemişti. Fakat kamera kayıtlarında Rubinska’nın Salahuddin S. ile eve girdiği görülürken genç kadının evden hiçbir zaman çıkmadığı kayıtlara geçti.

BAŞKA BİRİ YARDIM ETMİŞ OLABİLİR

Yunan medyası da Rubinska’nın öldürüldüğü eve girdi. Yunan televizyon kanalı MEGA, 27 yaşındaki kadının öldürüldüğü eve girdi. Kadının evde öldürüldüğü ve daha sonra da arama-kurtarma ekiplerinin bulduğu noktaya taşındığı tespit edildi.

Evde yapılan incelemeler sonucunda genç kadının Bangladeşlinin evinde öldürüldüğü açıklandı.

Yunan polisi, “Mesafe göz önüne alındığında zanlı Rubinska’yı tek başına o noktaya taşımış olabilir. Fakat başka bir kişinin daha müdahil olma ihtimalini tamamen gözardı etmiyoruz” duyurusunu yaptı.

AİLESİ: BANGLADEŞLİ KİMSEYİ TANIMIYORUZ

Acı haberi alan genç kadının ailesi de önceki gün Kos'a geldi ve açıklamalarda bulundu. Proto Thema'ya konuşan genç kadının ailesi, “Ben ya da aileden hiç kimse Anastazja'nın Bangladeşli bir arkadaşı olduğunu bilmiyoruz. Bize hiç bahsetmedi, onu tanımıyoruz” dedi.

Polis, gözaltına alınan Bangladeşlinin yanı sıra Pakistanlı bir kişinin de şüpheliler arasında olduğunu aktardı.

POLONYA HÜKÜMETİ DEVREDE

Polonya hükümeti de dün konuyla ilgili bir açıklama yaptı…

Polonya hükümeti olayla ilgili kendi soruşturmalarının başlatılacağını duyurdu. Yunan yetkililerden “bütün kanıtları” resmi olarak talep eden Polonya'nın zanlıyı ülkeye getirtmenin de gündemde olduğu aktarıldı.

Polonya Başbakanı Mateus Morawiecki, “Anastazja'nın vahşice öldürülmesinden dolayı şok içindeydim. Olayı incelemek için zanlının bize gönderilmesini istiyoruz. Katil en ağır cezayı almalı. Bu sebeple Yunanistan'dan gerekli belgeleri ve adamın yargılanması için bize gönderilmesini talep ediyoruz” dedi.

SALDIRGAN ÜLKEDEN KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ

Yunan medyası da hem kadının hem de zanlının son görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Genç kadının kaybolmasından iki gün sonra, 14 Haziran’da çekilen görüntülerde 32 yaşındaki Bangladeşli bisikletle Marmai bölgesindeki bir markete giriyor. Buradan para nakil işlemi yapmak istediğini söylüyor.

Kendisine gönderilen parayı alan adamın yurt dışına uçak bileti almak için market sahibiyle konuştuğu öğrenilirken, market sahibinin ise böyle bir yetkileri olmadığını söylediği aktarıldı. Paranın da Kuveyt’ten gelme ihtimali olduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Polonya vatandaşı kadının erkek arkadaşı Yunan polisiyle iletişime geçerek genç kadının kayıp olduğunu açıklamıştı. Genç kadının cansız bedeni çalıların ve dalların arasında bulundu.

Pazartesi gecesi sevgilisiyle görüştüğünü ve sevgilisinin biraz alkollü olduğunu söyleyen genç adam, “Bana konumunu attı. Fakat konumunda yoktu. Daha sonra aradığımda da telefonunu açmadı” dedi. Genç kadının telefonunun bir süre sonra kapandığı da aktarıldı.

Bölgede yoğun bir arama çalışması başlatan yetkililer adanın altını üstüne getirmişti.



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 21.06.2023 07:40:00 1241 0

Tarih: 21.06.2023 07:40 Güncelleme: 21.06.2023 07:40
Haberi Sesli Oku
18.07.2025 16:54:00