TURGUTLU - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi´nin Karayolları Genel Müdürlüğü´nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu´daki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için geri sayıma başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir-Ankara karayolu Turgutlu (Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi İşi) kent geçişinde bulunan sinyalize 2 adet kavşağın projesinin Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylanmak için beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuç alınacağını aktardı. 
Çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağının altını çizen Başkan Cengiz Ergün, ?İlçemizdeki trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladığının bilinmesini isterim. Trafik açısından güvensiz olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan bölgeler için planladığımız kavşakların Karayolları Genel Müdürlüğü´nden onaylarının alınması için adeta saat sayıyoruz. Şimdiden Turgutlu´muza hayırlı olsun? diye konuştu.



Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

SARUHANLI’DAKİ HİZMETLER TÖRENLE AÇILACAK

Saruhanlı’da Vefat…

Ulaşım Artık Daha Güvenli: Deliçay Yatağında Düzenleme Tamamlandı

Manisa'nın yüksek kesimlerinde kartpostallık kar manzaraları

Saruhanlı Belediyesi’nden 42 Mahalleye Plastik Masa Desteği

İstanbullu öğrenciler Turgutlulu şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı

SALİHLİLİ MADEN TEKNİKERİ 35 YILDA İNANILMAZ BİR DOĞALTAŞ KOLEKSİYONUNA SAHİP OLDU

ESTETİK ÖDÜLLERİNDE ÜNLÜ AKINI

İlginç iddia: Ankara'da yaşayan kadın, babasının Trump olduğunu iddia etti, dava açtı

Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil uçuruma düştü

Genç sürücünün hayatını kaybettiği feci kazanın ardından tren yolu açıldı

Manisa'da terörle mücadele kapsamında 65 kişi tutuklandı

Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

Çalınan koyunlar, jandarma tarafından bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.01.2017 10:15:35 613 0
Tarih: 12.01.2017 10:15 Güncelleme: 12.01.2017 10:15
Haberi Sesli Oku